ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ-ΝΠΣ Βόλος: Να κλείσει την χρονιά με νίκη



 Τον Βόλο φιλοξενεί σήμερα (21/12, 19:30) στην Ριζούπολη η ΆΕΚ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, με μοναδικό στόχο την νίκη που θα φέρει την απαραίτητη ηρεμία στο εσωτερικό της ομάδας εν όψει Χριστουγέννων, και για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής.

Με το ΟΑΚΑ να κλείνει ξανά ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης του χλοοτάπητα η ΑΕΚ επιστρέφει και πάλι στο γήπεδο της Ριζούπολης για να δώσει το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στην ομάδα του ΝΠΣ Βόλου. Η «Ένωση» θέλει να σπάσει την «κατάρα» των Χριστουγέννων, που την θέλει να μην κερδίζει τα τελευταία 9 χρόνια σε αγώνα πριν απο τις γιορτές, ενώ ο Βόλος θέλει να σπάσει το κακό σερί του, έχοντας να γευτεί την χαρά της νίκης εδώ και 2 μήνες,  έχοντας καταγράψει 5 ισοπαλίες και 2 ήττες σε αυτό το διάστημα.

Ο Μάσιμο Καρέρα, για ακόμα ένα παιχνίδι βλέπει το απουσιολόγιο του να είναι γεμάτο αφού δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Νεντελτσιάρου, Λιβάια, Γαλανόπουλο που έμειναν εκτός αποστολής λόγο ενοχλήσεων στην τελευταία προπόνηση, τον Χνιντ όπου δεν έχει επανέλθει πλήρως καθώς και τους Κρίστισιτς και Ινσούα που συμπλήρωσαν κάρτες και θα εκτίσουν στο σημερινό παιχνίδι. Μετά και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη η διαφορά με την κορυφή παρέμεινε στο -9 με την ΑΕΚ να έχει όμως και 2 παιχνίδια λιγότερα και 1 απο τον Ολυμπιακό, και να μην υπάρχουν περιθώρια νέων απωλειών.

Στον αντίποδα η ομάδα της Μαγνησίας θα έρθει στην Αθήνα με πρωταρχικό στόχο μια καλή εμφάνιση και έπειτα να μπορέσει να κλέψει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς/ο. Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ προέρχεται απο το 0-0 με τον Παναιτωλικό, σε ένα παιχνίδι που δικαιούταν σίγουρα κάτι παραπάνω και θα είχε πάρει την νίκη εάν είχε ευστοχήσει στην εκτέλεση πέναλτι ο Ουάρντα, όπου φάνηκε να τον επηρεάζει μετά το τέλος του ματς. Στα αγωνιστικά επιστρέφουν οι Μπαριέντος και Φεράρι, ενώ αντιθέτων εκτός παρέμειναν οι Τέκιο, Τσοκάνης και Κρητικός.

Η αποστολές των ομάδων

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Ραντόνια, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα

ΝΠΣ Βόλος: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φερράρι, Μήτογλου, Κολόμπο, Σάντσες, Λογαράς, Μπαριέντος, Κιάκος, Κανελλάκης, Ριένστρα, Νίνης, Μπάλλας, Περέα, Μαρτίνες, Ουάρντα, Μπαρτόλο, Δουβίκας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code