ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Προσγειώθηκε στην Αθήνα ο Μανόλο Χιμένεθ


 Το πρωί της Κυριακής, έφτασε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, ο Μανόλο Χιμένεθ, προκειμένου να αναλάβει την ΑΕΚ, για τέταρτη φορά, μάλιστα εκεί βρισκόταν και ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Παναγιώτης Κονέ, για να τον υποδεχτεί.

Στην Αθήνα έφτασε, ο Ισπανός τεχνικός, για λογαριασμό της ''Ένωσης'' και μέσα στη μέρα αναμένεται να κάνει και την πρώτη του προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Αυτή είναι η τέταρτη φορά που ο Χιμένεθ, βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας, την οποία μάλιστα στην τελευταία του θητεία, την σεζόν 2017-18, είχε επαναφέρει στα πρωταθλήματα, μετά από 24 χρόνια.

Πριν αναλάβει την ΑΕΚ, ο Χιμένεθ, ήταν προπονητής, στην Αλ Ουάχντα, την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2019-2020) και από την ομάδα του Άμπου Ντάμπι, αποχώρησε τον περασμένο Ιούνιο.


Στο αεροδρόμιο βρέθηκε και ο νέος τεχνικός διευθυντής της ''Ένωσης'', Παναγιώτης Κονέ, για να υποδεχτεί τον Ισπανό, ο οποίος έφτασε στην Αθήνα, με ενδιάμεση στάση στο Παρίσι, μιας και δεν υπήρχε απευθείας πτήση από την Ισπανία. Υπενθυμίζεται πως ο Κονέ, ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της ΑΕΚ, με τον Ίλια Ίβιτς και είναι αυτός που διαδέχτηκε τον Σέρβο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code