ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μίτσελ: "Δεν έχω ούτε μία κακή ανάμνηση, μακάρι να μπορέσω να επιστρέψω στον Ολυμπιακό"

 


Ο Ισπανός πρώην προπονητής των ερυθρόλευκων, μίλησε σε Ελληνικό δίκτυο για τα συναισθήματα του. Για την σχέση του με τον Ολυμπιακό, μια σχέσης αγάπης όπως αποδείχθηκε η οποία κρατάει μέχρι και σήμερα. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι παρακολουθεί την ομάδα μέχρι και σήμερα, στις σχέσεις που διατηρεί με ανθρώπους της ΠΑΕ και για τον διακαή του πόθο να επιστρέψει για να ολοκληρώσει αυτό που ονειρευόταν με την ομάδα.


Aπόσπασμα της συνέντευξης του:


Τώρα που βρίσκεσαι μακριά από την Ελλάδα συνεχίζεις να παρακολουθείς τον Ολυμπιακό;

"Φυσικά, βλέπω όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας, ενημερώνομαι για την πορεία στην Ελλάδα, έχω διαρκή επαφή με τους φίλους που άφησα στην Ελλάδα. Να, για παράδειγμα, πριν λίγες μέρες μιλούσα τηλεφωνικά με τον γιατρό, τον Χρήστο Θέο, έναν από τους ανθρώπους που εκτίμησα περισσότερο στο πέρασμά μου από τον Ολυμπιακό".


Συνολικά τι κρατάς από τη διετία σου στον Ολυμπιακό;

"Δεν υπάρχει ούτε μια τόσο δα κακή ανάμνηση, το πέρασμά μου από τον Ολυμπιακό υπήρξε μια αξέχαστη εμπειρία, υπέροχη, μοναδική. Ακόμα και όταν λύσαμε τη συνεργασία μας, δεν έμεινε πίσω ούτε στο ελάχιστο η παραμικρή πικρία. Η διοίκηση με εμπιστεύτηκε, με στήριξε, μαζί φτιάξαμε κάτι όμορφο και πετυχημένο. Μακάρι κάποια στιγμή στο μέλλον - και το λέω φυσικά με όλο το σεβασμό στον τωρινό προπονητή που κάνει μια πραγματικά εξαιρετική δουλειά - να μπορέσω να επιστρέψω για να ολοκληρώσω αυτό που ξεκινήσαμε τότε".


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code