ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΕΠΙΣΗΜΟ: Νέος τεχνικός διευθυντής ο Παναγιώτης Κονέ στην ΑΕΚ !

 


Ένας αθλητής που έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από τον κόσμο της ΑΕΚ επιστρέφει σε αυτήν από την θέση του τεχνικού διευθυντή, καθώς αυτός θα αναλάβει την θέση που άφησε κενή ο Ίλια Ίβιτς. 

Η Διοίκηση της ΑΕΚ είχε προετοιμαστεί ήδη για το σενάριο όπου θα χρειαζόταν να απομακρυνθεί ο μέχρι πριν λίγες ώρες τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς και είχαν βρει τον καταλληλότερο αντικαταστάτη στο πρόσωπο του Παναγιώτη Κονέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας.

Ο Παναγιώτης Κονέ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ σε ηλικία 18 ετών το 2005, παρέμεινε σε αυτήν μέχρι το 2008 και εννέα χρόνια μετά επέστρεψε στην ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, έπειτα από 24 χρόνια. Επίσης, έχει αγωνιστεί 28 φορές με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, με την οποία έχει σκοράρει δύο φορές.

Σύσσωμη η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια καλωσορίζει την επιστροφή του Παναγιώτη Κονέ στην ομάδα μας με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή και του εύχεται καλή επιτυχία και αποτελεσματικό έργο στα νέα του καθήκοντα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code