ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αυγενάκης: Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για επιστροφή των ερασιτεχνικών αθλημάτων



 Στο κλειστό του ΟΑΚΑ όπου παρακολούθησε τον ευρωπαϊκό αγώνα Handball της ΑΕΚ με την Πρίστινα, βρέθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης, όπου προέβη σε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον της Super League 2 και για το πότε θα επιστρέψουν τα ερασιτεχνικά αθλήματα στη δράση δήλωσε: «Δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε χρονοδιάγραμμα. Όσο σεβόμαστε τις οδηγίες των ειδικών τόσο πιο γρήγορα θα επιστρέψουμε. Εύχομαι το συντομότερο να περιορίσουμε τη μετάδοση του κορωνοϊού και να επιστρέψουμε στους αγωνιστικούς χώρους. Τα πάντα εξαρτώνται από τις εισηγήσεις των λοιμοξιωλόγων που έχουν τον τελευταίο λόγο. 

Θέλω να σημειώσω και κάτι άλλο. Κατανοώ πλήρως όλους τους αθλητές που επιθυμούν να επιστρέψουν στα γήπεδα. Αυτή την ώρα η προτεραιότητα είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Έχουμε τα αυτιά μας ανοιχτά. Υπάρχει μία εμπειρία από την πρώτη καραντίνα και θεωρούμε ότι η επιστροφή αυτή την φορά θα είναι πιο εύκολη. Ωστόσο όλα θα γίνουν μετά την συμβουλή των λοιμωξιολόγων.»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code