ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εκτός για έναν ακόμη μήνα ο Ρόμπεν

 



Θέματα φυσικής κατάστασης αντιμετωπίζει ο Άριεν Ρόμπεν,με αποτέλεσμα να μην αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα πριν το νέο έτος.

Η επιστροφή του θρυλικού Άριεν Ρόμπεν στην Eredivisie δεν πηγαίνει όπως είχε σχεδιαστεί,καθώς ο 36χρονος εξτρέμ έχει πραγματοποιήσει μόλις δύο σύντομες συμμετοχές.

Ο Ρόμπεν επέστρεψε στις προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα και φαινόταν πως η επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Χρόνινχεν ήταν θέμα χρόνου.Ωστόσο,με νεότερη ενημέρωση θα απουσιάσει τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2020.

Αναλυτικά,η δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρόνινχεν: Τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελα.Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά τους τελευταίους μήνες,αλλά δυστυχώς δεν έχουμε τα αποτελέσματα που θα ήθελα.Θα εκμεταλλευτώ το επόμενο διάστημα προκειμένου να αναρρώσω πλήρως και θα ήθελα πολύ να είμαι με την ομάδα στο γήπεδο και να αγωνιστώ σε παιχνίδια το νέο έτος.Το πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό,δεν μπορώ να το πω ακόμα.Θα φανεί το επόμενο διάστημα.

Συνέχισε λέγοντας: Παρά το γεγονός πως η δική μου κατάσταση είναι απογοητευτική,είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα μας τα πηγαίνει τόσο καλά.Η παρουσία μας στα παιχνίδια είναι καλή και πιστεύω πως θα έπρεπε να έχουμε μερικούς βαθμούς παραπάνω.Αυτό είναι πολύ θετικό για την συνέχεια της σεζόν.

Ο Ρόμπεν θα χάσει σίγουρα τους επόμενους πέντε αγώνες της Χρόνινχεν στο πρωτάθλημα και θα μπορούσαμε να πούμε πως η επιστροφή του ίσως είναι πιθανή μετά την χειμωνιάτικη διακοπή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code