ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δυνατές απόψεις για το γυναικείο

 

Το 2020 φτάνει στο τέλος του και παρακάτω εκτίθενται κάποιες δηλώσεις αθλητριών που προκάλεσαν αντιδράσεις.

Ο COVID-19 ήταν το βασικό θέμα που απασχόλησε φέτος τον κόσμο που ήρθε αντιμέτωπος με νέες προκλήσεις. Πολλές προσωπικότητες του χώρου μίλησαν για το ζήτημα αλλά και για θέματα που αγγίζουν την καρδιά τους. Η Alyssa Naeher της Chicago Red Stars τόνισε ότι πλέον είναι καλύτερος άνθρωπος σε σχέση με την αρχή του έτους. Η νοοτροπία της ήταν να παραμένει καθ' όλη τη διάρκεια του διαστήματος αυτού έτοιμη και όσο δυνατόν περισσότερο προετοιμασμένη για τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Η Lucy Rushton, επικεφαλής του τμήματος Ανάλυσης της Ατλάντα Γιουνάιτεντ, κατάφερε να ξεπεράσει τα στερεότυπα και τους περιορισμούς που υπήρχαν και να αποκομίσει θετικές εμπειρίες από τη δουλειά της. Η Carol Chenard, διαιτητής, άλλαξε πορεία στην καριέρα της, καθώς της κέντρισε το ενδιαφέρον η διαιτησία, την οποία δεν είχε στο μυαλό της να ακολουθήσει κάποια χρόνια πριν. Η Carli Lloyd, Αμερικανή παίκτρια, ανέφερε ότι όσο μεγαλύτερη πίεση δέχτηκε τόσο καλύτερα απέδωσε. Για πρώτη φορά στη ζωή της το ποδόσφαιρο δεν αποτελούσε προτεραιότητα, οπότε απόλαυσε το διάλλειμα που της προσφέρθηκε. 

Η Riem Hussein, άλλη μια διαιτητής, έκανε τη δήλωση πως στη φαρμακευτική και στο γήπεδο οι κανόνες είναι ίδιοι. Όπως εξηγούσε στους πελάτες τι συμβαίνει μέχρι να το καταλάβουν, έτσι επέλεξε να χρησιμοποιεί το σωστό τόνο για να απευθυνθεί σε κάποιον σε ορισμένες περιπτώσεις. Πολλές αποφάσεις τις έπαιρνε βάση του ενστίκτου της. Η Yuki Nagasato, ποδοσφαιρίστρια της ανδρικής ομάδας Hayabusa Eleven, είπε ότι μπορεί να νικήσει τους άνδρες με τη λήψη γρήγορων αποφάσεων. Το μήνυμα που έστειλε στις γυναίκες με την απόφασή της ήταν θετικό και ήταν πρόκληση για εκείνη να αγωνιστεί με το αρσενικό φύλο. Η McCall Zerboni, η μεγαλύτερη σε ηλικία αθλήτρια που έκανε ντεμπούτο στην Εθνική των ΗΠΑ, ενέπνευσε και ήταν μια επίμονη αρχηγός. Συνεχώς σκεφτόταν και πάλευε, καθώς το έμαθε από μικρή λόγω δύσκολου οικογενειακού περιβάλλοντος. Για αυτήν ο φόβος περιορίζει την ικανότητά της στο γήπεδο. 

Η Karen Bardsley, Αγγλίδα τερματοφύλακας, στην κατάσταση που επικράτησε επέλεξε να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στον εαυτό της, διέδωσε το μήνυμα και σε άλλους καταπολεμώντας την αρνητικότητα που κυριαρχούσε. Η Erin McLeod, Καναδή γκολκίπερ, σημείωσε πως κοιτάζοντας το παρελθόν της θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί πιο γρήγορα αν ασκούσε λιγότερη αυτοκριτική και γνώριζε πως να αντιδράει στην απογοήτευση. Η Maha Janoud, η πρώτη προπονήτρια ανδρικής ομάδας στο Ομάν, υπερνίκησε τα εμπόδια και πρότεινε σχέδιο για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στη δυτική Ασία. Η Μεξικανή, Janelly Farias, είχε φτάσει στο σημείο να θέλει να αυτοκτονήσει αλλά χάρη στον ανιψιό της δεν το έκανε. Της είχε δώσει αμέριστη αγάπη νιώθοντας τον πόνο της, άρα αυτή επαναπροσδιόρισε την οπτική για τη ζωή. Αναφορικά με την Pernille Harder και την Magda Eriksson, ως ζευγάρι  αντιπροσωπεύουν εδώ και καιρό την υπερηφάνεια και τη δύναμη, αφού βοηθούν ανθρώπους να αποδεχτούν τον εαυτό τους.   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code