ΡΟΗ

12/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μεγάλη δωρεά από τον Τζόκοβιτς


Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ενδιαφέρεται για τη στήριξη των low ranked συναδέλφων του!

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, βοηθάει την ανάπτυξη του τένις στη χώρα του, παρέχοντας δωρεάν γήπεδα τένις στην ακαδημία του στο Βελιγράδι για συμπατριώτες του τενίστες που δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος πρωταθλητής παρέχει δωρεάν τρία νέα indoor γήπεδα στο Novak Tennis Center για την προετοιμασία 15 συμπατριωτών του ενώ στις δωρεάν παροχές περιλαμβάνονται επίσης γυμναστήριο, φαγητό ακόμα και ξενοδοχείο για όσους δεν μένουν στο Βελιγράδι!

Φίλιπ Κραϊνοβιτς, Βίκτορ Τροίτσκι, Λάσλο Τζέρε αλλά και η ελπίδα του γυναικείου τένις της Σερβίας, Όλγα Ντανίλοβιτς είναι μερικοί από τους τενίστες που απολαμβάνουν την γεναιόδωρη παροχή του Τζόκοβιτς. Υπάρχουν άλλοι 10 νεαροί τενίστες που προσπαθούν να ακολουθήσουν το όνειρό τους.

Οι μπάλες και η υπηρεσία πλεξίματος, παρέχεται επίσης δωρεάν από τον Νόλε στους συμπατριώτες του.

"Ο Νόβακ έκανε ένα απίστευτο πράγμα για τη χώρα μας, το χρειαζόμασταν, ειδικά οι νέοι παίκτες. Είναι μια εξαιρετική βοήθεια. Δεν βλέπω άλλους παίκτες να το κάνουν για το τένις της χώρας τους. Ο ίδιος, δεν το καυχιέται. Έχει δείξει ότι είναι πολύ σπουδαίος άνθρωπος και ότι σκέφτεται τους άλλους" δήλωσε ο προπονητής Πέταρ Πόποβιτς που δουλεύει με τον Βόσνιο, Νταμίρ Τζουμχούρ.

"Το χειμώνα, τα γήπεδα είναι πολύ ακριβά εδώ στο Βελιγράδι, ειδικά για έναν 700ο, 800ο ή 1000ο παίκτη στον κόσμο" πρόσθεσε ο Πόποβιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια