ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ντέρμπι τίτλου και αποδείξεων


Ντέρμπι που θα κρίνει πολλά θα παρακολουθήσουμε σήμερα στις 19.30 ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Μπορεί να είναι νωρίς  στο πρωτάθλημα αλλά η έκβαση της σημερινής αναμέτρησης θα αλλάξει πολλά δεδομένα στο πρωτάθλημα , αφού οι ''ερυθρόλευκοι'' με νίκη θα αποσπαστούν με 9 βαθμούς από την Ένωση και με 7 από τον ΠΑΟΚ και χτίζουν σημαντική διαφορά. Από την άλλη οι ''κιτρινόμαυροι'' θέλουν θετικό αποτέλεσμα για να μείνουν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου , αλλά και  για να μην γίνουν αλλαγές στην ομάδα.

Ο Πέδρο Μάρτινς θα βάλει τον Ολυμπιακό του στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο νωρίς και να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές  αδυναμίες του . Κανονικά Φορτούνης , Σεμέδο , εκτός οι Βαλμπουενά, Χασάν , Ντρεγκέρ. 

Ο Πορτογάλος αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με 4-3-3 . Ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια , Σεμέδο , Σισέ στα στόπερ .Ραφίνια δεξιά και Χολέμπας αριστερά .  Η τριάδα στα χαφ θα είναι Μπουχαλάκης , Εμβιλά , Καμαρά. Φορτούνης και Βρουσάι στα άκρα ,ενώ ο Ελ Αραμπί θα βρίσκεται στη κορυφή.

Από την άλλη ο Μάσσιμο Καρέρα ψάχνει γιατρικό για τις αδυναμίες στην άμυνα , αλλά και για τα κενά διαστήματα της ομάδας του. Καλείται να παρατάξει μια ΑΕΚ που θα είναι ομάδα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Ενοχλήσεις ένιωσε ο Χνιντ και τέθηκε εκτός.

Με 4-2-3-1 που θα γίνεται και 4-3-3 θα παραταχθεί ο ''δικέφαλος'' . Τσιντώντας κάτω απο τα δοκάρια. Τσιγκρίνσκι και Νεντελτσιάρου στα στόπερ .Ο Μπακάκης επσιτρέφει δεξιά , Ινσουά ή Μιτάι αριστερά στην άμυνα. Σιμόες , Σάκχοφ στα χαφ . Λιβάγια αριστερά , Λιβάι Γκαρσία δεξιά , ο Μάνταλος πίσω από τον μοναδικό φορ Ανσαριφάρντ.

Αποστολή Ολυμπιακού: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Μασούρας, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Τιάγκο Σίλβα, Φορτούνης, Βρουσάι, Κάιπερς, Σουντανί, Ελ Αραμπί.

Αποστολή ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Παουλίνιο, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code