ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός: Προς Μπράγκα ο Βινάνγκρε , Αινταρά και Σιλά για αριστερά


 Σύμφωνα με την O Jogo , ο Βινάνγκρε θα αγωνίζεται στη Μπράγκα από το νέο έτος .Δύο Αφρικανοί ''παίζουν'' για αντικαταστάτες του.

Σύντομη φαίνεται πως θα είναι η θητεία του Πορτογάλου μπακ της Γουλβς , που δεν απέδωσε , σε καμία περίπτωση, τα αναμενόμενα. Αφού έχει αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια και 155 λεπτά.

Σύμφωνα μάλιστα και με το πρωτοσέλιδο της O Jogo , έχει βρεθεί ήδη ο επόμενος σταθμός στη καριέρα του , ο οποίος θα είναι η Μπράγκα.

Έτσι λοιπόν ο Ολυμπιακός έχει βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του , όπου ''παίζουν'' τα ονόματα των Αϊνταρά και Σιλά. Η περίπτωση του πρώτου είναι πιο προσιτή και τις δύο όμως τις χειρίζεται ο Μοντέστο.

 Ο Αινταρά έχει περάσει από τη Νανσί και τη Νιούκαστλ έχοντας με την αγγλική ομάδα 54 συμμετοχές ,τις 38 στην Premier League. Φέτος , ο 28χρονος  μετρά, με τη Λανς , επτά συμμετοχές παίζοντας  και ως αριστερός στόπερ σε τριάδα στην άμυνα. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν. Ενώ είναι και επτά φορές διεθνής με την εθνική του Μάλι.

Ο Ισιαγκά Σιλά, που είναι συμπαίκτης του Μαντί Καμαρά στην εθνική Γουινέας, με την οποία μετρά 55 εμφανίσεις και 2 γκολ. Αγωνίζεται στη Λανς και είναι δανεικός από την Τουλούζ , με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2023. Φέτος έχει 12 συμμετοχές στην Ligue 1, οκτώ ως βασικός, ενώ έχει πετύχει και ένα γκολ. Είναι πιο επιθετικογενής από τον Αϊνταρά και έχει αγωνιστεί ως μπακ-χαφ σε διάταξη 3-4-3.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code