ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κοντά στην ανανέωση με Ζαγαρίτη



Ο Βασίλης Ζαγαρίτης εντυπωσίασε με την εικόνα του στα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού, και ειδικά σε αυτό με τον Παναιτωλικό, με τον Λάζλο Μπόλονι να βλέπει στο πρόσωπό του έναν νέο Σταφυλίδη και η διοίκηση να είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στον νεαρό μπακ που θα τον δέσει στον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός αριστερός μπακ, ο οποίος δεν βρισκόταν στις βασικές επιλογές του Ντάνι Πογιάτος, ίσως να αποτελούσε ένα μεγάλο χαμένο ταλέντο για τον Παναθηναϊκό αν ο Ισπανός είχε παραμείνει στον πάγκο των Πρασίνων διότι πολύ δύσκολα θα έβρισκε ευκαιρίες να αγωνιστεί.

Η εξέλιξη με τον Ισπανό προπονητή, ωστόσο, αλλά και ταυτόχρονα η έλευση του Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο του Παναθηναϊκού φέρνει τον Ζαγαρίτη πολύ κοντά σε ένα νέο συμβόλαιο. Αυτό ήταν κάτι το οποίο επιθυμούσε πολύ ο νεαρός αριστερός μπακ, καθώς δεν έχει σκεφτεί να μπει σε διαδικασία συζήτησης με άλλη ομάδα παρόλο που το συμβόλαιό του έφτανε στο τέλος του σε εφτά μήνες από τώρα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν σκέψεις να προσφερθεί μια οριστική πρόταση προς τον ποδοσφαιριστή μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ για ανανέωση έως το 2025 και πολύ σύντομα θα πέσουν και οι υπογραφές, αφού ο παίκτης έδειξε πολύ θετικός από την πρώτη κιόλας προσέγγιση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code