ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γκαρσία: "Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος, θα μπορούσαμε να περάσουμε"

 


Μόλις ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής του Europa League. Ο Ουρουγουανός προπονητής αναφέρθηκε στο ροτέισον που θα πραγματοποιηθεί, στην σημασία της φανέλας του δικεφάλου, ενώ μίλησε και για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία:


Για τη διαχείριση του αυριανού αγώνα: "Είμαστε εκτός συνέχειας, αλλά πρέπει να κοιτάμε μόνο μπροστά. Έχουμε το παιχνίδι αύριο και μετά αγώνα για το πρωτάθλημα".


Για το αν τον προβληματίζουν κάποια πράγματα στην ομάδα: "Ποτέ δεν πρέπει να είσαι ευχαριστημένος, είτε κερδίζεις είτε χάνεις. Έχουμε πολλούς παίκτες και θέλω να τους δω όλους να παίζουν".


Για το κίνητρο κόντρα στη Γρανάδα: "Όταν φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μην έχεις κίνητρο. Πρέπει οι παίκτες να έχουν δυνατό χαρακτήρα. Έχουμε βιώσει πολλά τόσα χρόνια και πρέπει να είμαστε σκληροί. Θέλουμε να κάνουμε καλή ομάδα".


Για το αν θα γίνουν δοκιμές κόντρα στη Γρανάδα: "Ο αγώνας είναι μία ευκαιρία να ξεκουραστούν παίκτες που έπαιξαν πολύ και να δούμε σε δράση αυτούς που δεν έχουν τόσο χρόνο. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό για όλους μας και γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο".


Για την εικόνα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια: "Τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι πάντα δύσκολα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος, θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι διαφορετικά και να περάσουμε. Κρίθηκαν όλα στις λεπτομέρειες".


Για τα μεταγραφικά πλάνα ενόψει Ιανουαρίου: "Πρέπει να δούμε με ηρεμία τη μεταγραφική περίοδο. Δεν πρέπει απλά να πάρουμε παίκτες μόνο για να τους πάρουμε. Πρέπει όσοι έρθουν να είναι έτοιμοι. Χρειάζεται υπομονή. Να δούμε ποιοι θα φύγουν, ποιοι θα έρθουν. Δεν είναι εύκολες αποφάσεις".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code