ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αποσύρεται στο τέλος της σεζόν ο Ντιρκ Αντβοκάατ

 



Με δήλωση του ο προπονητής της Φέγενορντ Ντιρκ Αντβοκάατ,επιβεβαίωσε πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την ομάδα και θα αποσυρθεί από την προπονητική.


Ο 73χρονος τεχνικός ανέλαβε την Φέγενορντ τον περασμένο Δεκέμβρη,μετά την απόλυση του Γιαπ Σταμ και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν φήμες περί απόσυρσης του Αντβοκάατ και ο ίδιος θέλησε να τις επιβεβαιώσει προκειμένου να σταματήσει η παραφιλολογία.

Σε δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της Φέγενορντ αναφέρει: Σίγουρα εάν ένας αριθμός τραυματισμένων ποδοσφαιριστών επιστρέψει,μπορούμε ακόμα να έχουμε μία πολύ καλή σεζόν.Θα κάνω ό,τι μπορώ για αυτό,αλλά στη συνέχεια όλα θα τελειώσουν.Γνωρίζω πως το έχω ξαναπεί στο παρελθόν αυτό.Ωστόσο αυτή τη φορά πρέπει να κρατήσετε το εξής,αυτοί οι μήνες είναι οι τελευταίοι μου ως προπονητής.Μετά από μία μακρά και υπέροχη καριέρα,η Φέγενορντ είναι ένας μεγάλος σύλλογος που μπορώ να τελειώσω την πορεία μου.Ελπίζω και ταυτόχρονα πιστεύω όμως,πως πριν από αυτό μπορούμε να πετύχουμε πολύ καλά πράγματα.

Η ομάδα του Ρότερνταμ,παραμένει αήττητη στην Eredivisie από την μέρα που ανέλαβε ο Αντβοκάατ με 17 νίκες και 7 ισοπαλίες σε 24 παιχνίδια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code