ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πήρε την πρωτιά ο Φερστάπεν




Ο Μαξ Φερστάπεν κατάφερε να ανέβει στην κορυφή των χρονομέτρων


Λίγο πριν απο τις κατατακτήριες δοκιμές ο Μαξ Φερστάπεν δείχνει να έχει βρει έναν καλύτερο ρυθμό στην πίστα του Μπαχρέιν. Ο Ολλανδός έκανε τον καλύτερο χρόνο κατά την τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, αφήνοντας πίσω του τη Mercedes του Βαλτέρι Μπότας για περίπου 2 δέκατα του δευτερολέπτου. 

Τρίτος είναι ο Πιέρ Γκασλί, τέταρτος ο Εστεμπάν Οκόν και πέμπτος ο Λάντο Νόρις των Alpha Tauri, Renault και McLaren αντίστοιχα. Ο Άλμπον είναι στην έκτη θέση και πίσω του ο Τζορτζ Ράσελ που πήρε εκτάκτως τη θέση του Λιούις Χάμιλτον στη Mercedes. O επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής νοσεί από κορονοϊό και για αυτό έγινε η «τράμπα» με τη Williams. Πέρεθ, Στρολ και Σάινθ κλείνουν τη δεκάδα. 

Λεκλέρ και Φέτελ έχουν τη 13η και τη 15η θέση αντίστοιχα οπότε η Ferrari θα χρειαστεί έναν καλύτερο ρυθμό για να πάρει θετικό αποτέλεσμα στις κατατακτήριες και τον αγώνα της Κυριακής. Να σημειώσουμε ότι ο Φέτελ έμεινε εκτός των τελευταίων 15 περίπου λεπτών και η Ferrari προχώρησε σε προληπτική αντικατάσταση κινητήρα στο μονοθέσιο. Δείτε αναλυτικά τους χρόνους και την κατάταξη από την τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών στο Μπαχρέιν ακριβώς από κάτω. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code