ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ναδαλ: «Η καμπάνια με τον Γκασόλ και τον Ισπανικό Ερυθρό Σταυρό με βοήθησε ,χαίρομαι πάρα πολύ για τα χρήματα που μαζέψαμε»


Ο σπουδαίος τενίστας έκανε δηλώσεις για την πορεία της πανδημίας ,το πόσο επηρέασε τον ίδιο και τους συναθλητές του αλλά φυσικά και την φιλανθρωπική του δράση .

Αναλυτικά:

«Πιστεύω ότι η παύση λόγω του lockdown δεν έχει βοηθήσει κανέναν πέραν φυσικά του να σταματήσει η πορεία του ιού. Νομίζω ότι για όλους τους τενίστες ήταν κάτι πολύ δύσκολο και τους προετοίμασε για εντελώς άγνωστες καταστάσεις.

Ευτυχώς, παρά την αβεβαιότητα, προσπαθήσαμε να βάλουμε στόχους, να δουλέψουμε σωστά, να αποφύγουμε τους τραυματισμούς και να προσαρμόσουμε τις ανάγκες μας. Για μένα, αν το σώμα μου σταματάει να δουλεύει για πολύ καιρό, δεν ωφελούμαι και χρειάζομαι εξτρά δουλειά για να φτάσω εκεί που ήμουν. Όχι μόνο σε επίπεδο φυσικής κατάστασης αλλά και όσον αφορά καθαρά το τένις που παίζω.

Ήταν πολύ δύσκολο για μένα, όντας τόσο ενεργός άνθρωπος στη ζωή μου, να αναγκάζομαι να είμαι εσώκλειστος σε ένα διαμέρισμα για τόσο καιρό. Η καμπάνια με τον Γκασόλ και τον Ισπανικό Ερυθρό Σταυρό με βοήθησε πάρα πολύ ώστε να νιώθω ότι προσφέρω και κάνω κάτι. Χαίρομαι πάρα πολύ για τα χρήματα που μαζέψαμε»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code