ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δώνης: «Εξαιρετική ομάδα η Σαχτάρ, δεν υπάρχει έυκολη κλήρωση στους 32»

 


Η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη τα πηγαίνει περίφημα σε Ισραήλ και Ευρώπη, ενώ κληρώθηκε με την Σαχτάρ Ντόνετσκ για τα νοκ άουτ του Europa League. Ο Έλληνας τεχνικός κλήθηκε να πει δύο λόγια για την αναμέτρηση με τον ίδιο να αναφέρει την μεγάλη εκτίμηση που έχει για τους Ουκρανούς. Επίσης μίλησε για τα πλεονεκτήματα  και μειονεκτήματα της δίμηνης αποχής επίσημων υποχρεώσεων των αντιπάλων την περίοδο που θα έρθουν αντιμέτωποι. Τέλος είπε χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει εύκολη κλήρωση στην δεδομένη φάση.

Οι δηλώσεις του έμπειρου προπονητή:

«Κανείς δεν μπορεί να πει πως υπάρχει εύκολη κλήρωση στη φάση των '32' του Europa League. Η Σαχτάρ είναι μια εξαιρετική ομάδα που έδειξε την ποιότητα της στα ματς του Champions League κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ. Συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε τακτική βάση».


Ο 51χρονος τεχνικός σχολίασε και το γεγονός πως το ματς θα διεξαχθεί στις 18 Φεβρουαρίου στο «Μπλούμφιλντ» του Τελ Αβίβ με το πρωτάθλημα Ουκρανίας να διακόπτεται νωρίτερα για δύο μήνες.


«Είναι θετικό στοιχείο για εμάς επειδή θα έρθουν για να αγωνιστούν δίχως να προέρχονται από παιχνίδια αλλά προπονήσεις για δύο μήνες. Μιλάμε όμως για μια εξαιρετικά έμπειρη ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Ο κύριος στόχος μας αυτή τη στιγμή είναι να βελτιώσουμε την φόρμα μας».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code