ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκησε με 2-1 στο ''σπίτι'' του ο ΠΑΟΚ και διέκοψε το σερί των ''Πράσινων''


 Ο ΠΑΟΚ, υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Super League, στην Τούμπα, με τις 2 ομάδες να παλεύουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Διαιτητής της αναμέτρησης, ήταν ο Ούγγρος, Τάμας Μπόγκναρ.

Ο ΠΑΟΚ, ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στη Τούμπα, με 2-1 και σκαρφάλωσε στους 27 βαθμούς. Οι ''Πράσινοι από την άλλη με αυτή την ήττα παρέμειναν στους 18 βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός, είχε μία αναγκαστική αλλαγή πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ο Διούδης, είχε κάποιες ενοχλήσεις την θέση του στην βασική εντεκάδα, πήρε ο Ξενόπουλος.

1ο ημίχρονο: Στην σέντρα ήταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Στα πρώτα λεπτά οι παίκτες των ''Πράσινων'' κράτησαν περισσότερο την μπάλα στα πόδια τους, με τον ΠΑΟΚ από την άλλη να μην μπορεί να κυκλοφορήσει καθόλου την μπάλα. Ο ΠΑΟΚ, έκανε το 1-0, με τον Σφιντέρσκι, στο 11ο λεπτό μετά από υπόδειξη του VAR που κατοχύρωσε το γκολ, στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία στον αγώνα. Ο Παναθηναϊκός απάντησε πολύ γρήγορα με τον Αιτορ, να βάζει την μπάλα στα δίχτυα του Πασχασλάκη μετά από κεφαλιά πάσα του Μακέντα, στο 16ο λεπτό και ‘’έγραψε’’ το 1-1. Ο ΠΑΟΚ είχε μια καλή στιγμή στο 19ο λεπτό με τον Σφιντέρσκι αλλά ο Ξενόπουλος κατάφερε να διώξει τον κίνδυνο, για την ομάδα του. Μετά και το 1-1 οι 2 ομάδες δεν μπόρεσαν να κάνουν κάποια ξεκάθαρη ευκαιρία, έκαναν πολλά βεβιασμένα λάθη στο χώρο του κέντρου. Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που κράτησε περισσότερο την μπάλα, αλλά το παιχνίδι δεν είχε καθόλου ρυθμό. Ο Μακέντα εκτέλεσε ένα φάουλ κοντά στην περιοχή του ΠΑΟΚ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, στο 39ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ έχασε μια καλή στιγμή με τον Σφιντέρσκι να σουτάρει αλλά ο Ξενόπουλος, έδιωξε στο 44ο λεπτό και έτσι παρέμεινε το 1-1. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, ανέβασε την απόδοσή της προς τα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού, να περιμένουν. Έτσι τελείωσε και το 1ο ημίχρονο, στο 1-1 για τις 2 ομάδες, με την κατοχή να είναι μοιρασμένη, στο 56-44%, υπέρ των παικτών του δικεφάλου του Βορρά.

2ο ημίχρονο: Στην σέντρα ήταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Τα πρώτα λεπτά στο 2ο ημίχρονο, είχαν καλύτερο ρυθμό, καθώς και οι 2 ομάδες μπήκαν με περισσότερες διαθέσεις για να πάρουν ‘’κεφάλι’’, στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ είχε μια καλή στιγμή από μια εκτέλεση κόρνερ του Μουργκ, ο Βιεϊρίνια  πήρε την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού ήταν εκεί και έδιωξε την μπάλα, στο 57ο λεπτό. Ο Ζίβκοβιτς, σούταρε στο 63ο λεπτό, αλλά η μπάλα πέρασε έξω και παρέμεινε το 1-1, με τον ΠΑΟΚ να δείχνει περισσότερη διάθεση για να πετύχει κάποιο τέρμα. Ο ΠΑΟΚ, κατάφερε να κάνει το 2-1, με κεφαλιά του Ίνγκασον σε δεύτερο χρόνο από εκτέλεση κόρνερ στο 65ο λεπτό και αφού πήρε την πρώτη κεφαλιά ο Σφιντέρσκι. Ο δικέφαλος του Βορρά συνέχιζε να πιέζει και έβγαλε μια φάση όπου ο Μουργκ έκανε ένα σουτ, αλλά η μπάλα πήγε άουτ, 2 λεπτά μετά την επίτευξη του 2-1. Από εκεί και πέρα οι ‘’Πράσινοι’’, προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση για να ισοφαρίσουν και πίεσαν ψηλά στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ είχε και δοκάρι στο 77ο λεπτό, με σουτ από τον Ντ.Αουγκούστο και έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το 3-1. Η ομάδα του Γκαρσία, θέλησε να εκμεταλλευτεί στη κόντρα τους χώρους που άφησε κενούς ο Παναθηναϊκός που ρίσκαρε για να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Παναθηναϊκός είχε μια καλή στιγμή με μια κεφαλιά του Σάντσες την οποία μπλόκαρε ο Πασχαλάκης, 5 λεπτά πριν τα 90 λεπτά. Ο Χατζηγιοβάννης πήρε το ριμπάουντ από μια απόκρουση του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και αστόχησε από πολύ κοντά, στο 88, μετά από εκτέλεση φάουλ, του ''Τριφυλλιού''. Δεν κατάφερε η ομάδα του Μπόλονι, να φέρει το σκορ στα ίσα και έτσι ΠΑΟΚ, πήρε την νίκη με 2-1, στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής.

ΠΑΟΚ(Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (Κρέσπο 83’), Ίνγκασον , Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Ντ.Αουγκούστο (Εσίτι 89’), Μουργκ (Σβαμπ 72’), Ελ Καντουρί, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι (Τσόλακ 83’), Τζόλης (Περέιρα 89’)(4-3-3)

Πάγκος: Κρέσπο, Περέιρα, Λύρατζης, Σβαμπ, Εσίτι, Τσόλακ, Νινούα, Κούτσιας, Ζ.Ζίβκοβιτς

Παναθηναϊκός(Λάζλο Μπόλονι): Ξενόπουλος, Σάντσες (Μπουζούκης 89’), Σένκεφελντ, Πούγγουρας (Αλεξανδρόπουλος 82’) , Χουανκάρ, Βέλεθ, Μουρίσιο, Χατζιγιοβάννης, Βιγιαφάνιες (Ιωαννίδης 72’), Αιτόρ (Εμμανουηλίδης 82), Μακέντα (Καρλίτος 72’) (4-2-3-1)

Πάγκος: Καρλίτος, Διούδης, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης Μαυρομάτης, Ιωαννίδης, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code