ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μαρσέιγ-Ολυμπιακός 2-1: Τα πάνω κάτω οι Μασσαλοί, παράταση αγωνίας στην τελευταία αγωνιστική


Η Μαρσέιγ νίκησε τον Ολυμπιακό στο στάδιο Βελοντρόμ με σκορ 2-1 και έβαλε φωτιά στον όμιλο. Τ πρώτο ημίχρονο έληξε με τους Πειραιώτες να προηγούνται, όμως δύο πέναλτι στο δεύτερος μέρος άλλαξαν την μοίρα της αναμέτρησης. Παράταση στην υπόθεση πρόκρισης που θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική.

 1o Ημίχρονο:

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο με τους Μασσαλούς να έχουν ελαφρώς την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ωστόσο οι ερυθρόλευκοι πήραν άριστο βαθμό. Διότι παρουσίασαν τρομερή συνοχή μεταξύ των τριών τους γραμμών και δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να κάνουν το παιχνίδι τους. Έτσι μέσω του σωστού στησίματος ήρθε το γκολ στο 33. Σε μία φάση όπου ο Βρουσάι πάτησε περιοχή, ελίχθηκε όμορφα και πάσαρε στον Καμαρά ο οποίος με εξαιρετικό αριστερό σουτ έγραψε το 0-1. Ο νεαρός εξτρέμ  μαζί με τον Φορτούνη κουβαλούσαν την μπάλα εξαιρετικά, ανεβάζοντας κατά διαστήματα τον Ολυμπιακό με αξιώσεις στον δρόμο των αντίπαλων καρέ. Στην αντίπερα όχθη, ο Παγιέ ήταν με διαφορά ο πιο απειλητικός παίχτης, με τις του σέντρες του να δημιουργούν μόνιμα κινδύνους. Παρ' όλα αυτά η αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού αντέδρασε σωστά σε όλες τις περιπτώσεις και το σκορ παρέμεινε ως έχει.

2o Hμίχρονο:

Το δεύτερο μέρος έμελλε να είναι δραματικό για τους ερυθρόλευκους. Χωρίς το καθαρό μυαλό του πρώτου ημιχρόνου και με δύο πέναλτι είδανε το σκορ να γυρνάει εις βάρος τους. Το 1-1 έγινε στο 55 με τον Παγιέ, έπειτα από ανατροπή του Σισέ πάνω στον Τοβάν. Η ολική ανατροπή ήρθε με τον ίδιο τρόπο στο 75, αυτή την φορά από χέρι που καταλογίστηκε σε βάρος του Ραφίνια. Και στις δύο περιπτώσεις χρειάστηκε η χρήση του VAR, το οποίο σε συνδυασμό με έναν τραυματισμό του Βρουσάι συνέβαλλαν στην έλλειψη ρυθμού μέχρι και την λήξη της αναμέτρησης. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να βρει κάτι παραπάνω και η αναμέτρηση έληξε έπειτα από την ολοκλήρωση έξι λεπτών καθυστερήσεων.

Τελικές: 14(5)-9(3)

Κατοχή: 54%-46%

Συνθέσεις:

Μαρσέιγ (Αντρέ Βίλας Μπόας): Μανταντά, Σακάι, Τσαλέτα-Τσαρ, Άλβαρο, Αμαβί, Ρονζιέ (85' Γκέιγ), Καμαρά, Κουζάνς (56' Σανσόν), Τοβέν (90' Άκε), Μπενεντέτο (46' Ζερμέν), Παγέτ.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σισέ, Σεμέδο, Χολέμπας, Εμβιλά (79΄Μασούρας), Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βρουσάι (90' Σουντανί), Φορτούνης, Αραμπί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code