ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ - ΟΣΦΠ 1-1: Ισόπαλο το ντέρμπι των λαθών


Σε ένα ντέρμπι που άξιζε να δεις μόνο το...δεύτερο ημίχρονο , οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 . Βρουσάι στο 57' και  Σιμόες στο 80' οι σκόρερς. Τεράστια ευκαιρία για να ''γυρίσει'' το παιχνίδι έχασε ο Τάνκοβιτς. Ο Εμβιλά παραλίγο να σκοράρει για τον Ολυμπιακό στη τελευταία φάση. Πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες ,ιδιαίτερα από τα στόπερ των ''ερυθρολεύκων''.

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο ,σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο . Το πρώτο δεκάλεπτο κύλισε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να ''διαβάσουν'' το παιχνίδι του άλλου. Οι δύο προπονητές παράταξαν τις ομάδες τους με σκοπό να προσέξουν τα μετόπισθεν . Για αυτό το λόγο οι κινήσεις των παιχτών είχαν γνώμονα να μην εκθέσουν την άμυνά τους . Τα ακραία μπακ δεν ανέβαιναν ψηλά , τα χαφ συνήθως δεν πατούσαν περιοχή και τα εξτρέμ είχαν το μυαλό τους στο ντουμπλάρισμα .Ουσιαστικά ότι καλή στιγμή είδαμε  ήταν από κάποιο στημένο ή κάποιο λάθος των αμυνόμενων . Στο 5΄λεπτό ο Τσιντώντας έκανε τραγικό κοντρόλ και μια πολύ δυνατή μεταβίβαση που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ο Τιάγκο Σίλβα. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 8' ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Λιβάι Γκαρσία ,για να απαντήσει ο Ολυμπιακό με καρφωτή κεφαλιά του Ελ Αραμπί , ύστερα από φάουλ του Μασούρα , το οποίο απέκρουσε ο Τσιντώντας .Η κορυφαία στιγμή για τους ''κιτρινόμαυρους'' και γενικά του πρώτου ημιχρόνου ήταν το απευθείας κόρνερ του Λιβάι Γκαρσία , που έσωσε στη γραμμή ο Εμβιλά , με εξουδετερωμένο τον Σα.  Η απόδοση των δύο ομάδων δεν είναι καλή ,όπως και το θέαμα που παρακολουθούμε . Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να απειλήσει από τα πλάγια και ψάχνει τη λύση από τον άξονα . Από την άλλη Ένωση , προσπαθεί να βρει τις στιγμές της με τους Λιβάγια , Μάνταλο και Λιβάι Γκαρσία . Οι αμυνόμενοι των ''ερυθρολεύκων'' έχουν κάνει αρκετά λάθη σε μεταβιβάσεις και κοντρόλ ,χωρίς όμως να τα εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι .Αν στο δεύτερο μέρος οι ομάδες έχουν την ίδια εικόνα , γκολ θα έρθει μόνο από κάποιο στημένο ή κάποια λανθασμένη ενέργεια.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Πέδρο Μάρτινς να βάζει μέσα τα βαριά χαρτιά Φορτούνη , Καμαρά με σκοπό να πετύχει το σχέδιό του , που ήταν να δημιουργήσει θέματα στον αντίπαλό του από τον άξονα . Ο Φορτούνης σε τρελά κέφια , κάνει ότι δεν έκανε ο Τιάγκο Σίλβα στο πρώτο ημίχρονο. Οι '' Πειραιώτες''' προσπαθούν να περάσουν μπαλιές ανάμεσα από της γραμμές της ΑΕΚ.  Ο Φορτούνης διατηρεί μια ''σκοτωμένη'' κατοχή και ο Μπουχαλάκης σερβίρει στον Βρουσάι στο 57' για το 0-1.Σε μία φάση που η άμυνα της ΑΕΚ , τα έκανε όλα λάθος! Ο ''  δικέφαλος'' αντέδρασε και απείλησε κυρίως από στατικές φάσεις . Με αυτό τον τρόπο μάλιστα σκόραρε , με κεφαλιά του Σιμόες στο 80' ,ύστερα από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ το Λιβάι Γκαρσία. Μετά το 1-1 το παιχνίδι απέκτησε ,διαφορετικό ρυθμό αφού και οι δύο ομάδες πίστευαν στη νίκη ! Μάλιστα στο 90' έχασε τεράστια φάση ο Τάνκοβιτς και στο 93' ο Εμβιλά!  Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα του , ενώ η ΑΕΚ δεν τα ''έχασε'' με τα το γκολ που δέχτηκε και έβγαλε πείσμα και αντίδραση!

ΑΕΚ: Τσιντώντας , Λόπεζ (Ινσούα 86') , Νεντελτσιάρου , Τσιγκρίνσκι , Μπακάκης (Παουλίνιο 71') , Σιμόες , Κρίστισιτς (Σάκχοφ 71') , Μάνταλος , Λιβάγια (Τάνκοβιτς 71') , Λιβάι Γκαρσία , Ανσαριφάρντ (Νέλσον Ολιβέιρα 45')

Ολυμπιακός: Σα , Χολέμπας , Σισέ , Σεμέδο , Ραφίνια , Εμβιλά , Μπουχαλάκης ,Τιάγκο Σίλβα(Καμαρά 45') , Μασούρας(Φορτούνης 45΄) , Βρουσάι (Ρατζέλοβιτς 82') , Ελ Αραμπί


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code