ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αλλάζει το όριο κρουσμάτων για αναβολή παιχνιδιών στην Superleague

 


Στην τροποποίηση του πρωτοκόλλου σχετικά με το όριο κρουσμάτων κορονοϊού, πάνω από το οποίο θα υπάρχουν αναβολές αγώνων αποφάσισε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ενημέρωσε επίσημα την Superleague.

Η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων λαμβάνοντας υπόψη της τα επιδημιολογικά δεδομένα και έκρινε ότι είναι ασφαλές για τη δημόσια υγεία, να αποφασίσει τη μεταβολή του αριθμού κρουσμάτων από «3» σε «5».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός «5» αφορά μόνο ποδοσφαιριστές, τα τεστ των οποίων θα βγαίνουν θετικά κατά τον τελευταίο έλεγχο πριν από το παιχνίδι. Εάν στον ίδιο έλεγχο προκύψει θετικό δείγμα από μέλος του προπονητικού επιτελείου ή άλλο εργαζόμενο στην ομάδα, δεν θα προσμετράται στον αριθμό «5».

Δεν αποκλείεται, αν τα κρούσματα παραμείνουν σε τόσο μεγάλα επίπεδα, να αυξηθεί κι άλλο το όριο κρουσμάτων πέρα από το οποίο ένας αγώνας θα οδηγείται σε αναβολή, ενώ διατηρείται επίσης το μέτρο που αναφέρει ότι τα κρούσματα που εντοπίζονται στον πρώτο έλεγχο της εβδομάδας και έχουν ήδη τεθεί σε καραντίνα, δεν υπολογίζονται στο «5».

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code