ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τηλεδιάσκεψη ΠΣΑΠ με Αυγενάκη τη Δευτέρα για Super League 2 και Football League


Τηλεδιάσκεψη θα υπάρξει τη Δευτέρα (16/11) μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και μελών του ΔΣ του ΠΣΑΠ, ώστε να του μεταφερθούν αναλυτικά και διεξοδικά τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκύψει στους ποδοσφαιριστές των Super League 2 και Football League, λόγω της μη εκκίνησης των πρωταθλημάτων τους.

Να υπενθυμίσουμε πως εξαιτίας του lockdown τα δύο πρωταθλήματα δεν ξεκίνησαν, με αποτέλεσμα πάρα πολλοί παίκτες να βρίσκονται στον "αέρα" τη δεδομένη στιγμή, ενώ κι οι ομάδες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

Υστερα από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ εκπροσώπων του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ και συναδέλφων μας της Super League 2 και της Football League, αποφασίστηκε να αποσταλεί αίτημα στον κύριο Λευτέρη Αυγενάκη ώστε να πραγματοποιηθεί νέα μεταξύ του Συνδέσμου μας και του Υφυπουργού Αθλητισμού, ώστε να του μεταφερθούν αναλυτικά και διεξοδικά τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκύψει στους ποδοσφαιριστές των δύο κατηγοριών, λόγω της μη έναρξης των πρωταθλημάτων τους.

Η απάντηση του κυρίου Αυγενάκη ήταν καταφατική και τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ θα πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, με θέμα την κατάσταση που επικρατεί στις δύο κατηγορίες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code