Όπως αναφέρθηκε σε πρόσφατη είδηση, μόλις ο Μέσσι επέστρεψε από την Αργεντινή τον πλησίασε δημοσιογράφος και τον έκανε να ξεσπάσει. Συγκεκριμένα ο προαναφερόμενος ρώτησε τον Λίο για προσβλητικές δηλώσεις που είχε πραγματοποιήσει ο πρώην ατζέντης του Γκριζμάν προς το πρόσωπο του. Τότε ο Αργεντίνος ξέσπασε αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι βαρέθηκε να τον κατηγορούν για το κάθε τι άσχημο συμβαίνει στην Μπάρτσα. Αυτή την φορά όμως ήτανε η σειρά του προπονητή του να τον στηρίξει. Ο Ολλανδός ανέφερε ότι υπάρχει έλλειψη σεβασμού προς τον ποδοσφαιριστή του, ότι οι δημοσιογράφοι θέλουν να δημιουργούν ίντριγκα και τέλος ότι δεν βλέπει αποχώρηση του αρχηγού από τους Μπλαουγκράνα.
Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Καταλαβαίνω γιατί είναι εκνευρισμένος ο Μέσι. Είναι ασέβεια όταν επιστρέφει από ένα τόσο μεγάλο ταξίδι να τον ρωτάνε τέτοια πράγματα. Ίσως κάποιοι να θέλουν να δημιουργήσουν ίντριγκα, αλλά εγώ ποτέ δεν είδα να υπάρχει πρόβλημα ανάμεσα στους δύο παίκτες μου. Ήδη υπάρχουν αρκετές εικόνες που συνεργάζονται καλά. Δεν μου αρέσει να προσπαθούν κάποιοι να προκαλέσουν προβλήματα στην ομάδα. Ο άνθρωπος που μίλησε έχει πάψει να εκπροσωπεί τον Γκριεζμάν εδώ και τρία χρόνια. Όλα αυτά είναι βλακείες», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός.
Όταν, δε, ρωτήθηκε αν βλέπει τον Μέσι να αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα, απάντησε: «Όχι και δεν θα προσθέσω τίποτε άλλο. Το κλείνω εδώ».
0 Σχόλια