ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

FP3 Τουρκίας: Κορυφή Red Bull και Ferrari, προβλήματα ο Χάμιλτον


Πολύ καλά συνεχίζει να τα πηγαίνει ο Μαξ Φερστάπεν και ο Σαρλ Λεκλέρ στις «περίεργες» συνθήκες της Τουρκίας, ενώ ο Λιούις Χάμιλτον φαίνεται ότι δεν διανύει και το καλύτερο τριήμερο.

Μετά από δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμαστικών στην πίστα της Τουρκίας, οι οδηγοί φάνηκαν αγανακτισμένοι με την πρόσφυση της ασφάλτου και όλοι είπαν τα χειρότερα, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Χάμιλτον! Σαν να μην έφταναν αυτά, όλο το βράδυ από την Παρασκευή έως το Σάββατο έβρεχε, οπότε οι συνθήκες στην πίστα ήταν ακόμη χειρότερες σήμερα και η βρεγμένη επιφάνεια εξασφάλισε πρόσφυση... πάγου! 

Στην πρώτη θέση λοιπόν, συναντάμε τον Μαξ Φερστάπεν. Ο οδηγός της Red Bull έχει ήδη πάρει την πρωτιά στις προηγούμενες δύο περιόδους των ελεύθερων δοκιμαστικών και συνεχίζει δυναμικά και στην τρίτη. Πίσω του ο Σαρλ Λεκλέρ στη δεύτερη θέση και τρίτος βρίσκεται ο Άλεξ Άλμπον. Οκόν, Νόρις είναι στην πεντάδα και Σεμπάστιαν Φέτελ, Σέρχιο Πέρεθ, Βαλτέρι Μπότας, Κέβιν Μάγκνουσεν και Λανς Στρολ ολοκληρώνουν τη δεκάδα. 

Να αναφέρουμε ότι οι δύο οδηγοί της Williams, Λατίφι και Ράσελ, βγήκαν για να κάνουν αναγνωριστικούς γύρους και δεν έκαναν προσπάθεια για μια γρήγορη δοκιμή, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Λιούις Χάμιλτον. Οι τρεις τους λοιπόν βρίσκονται στην τελευταία θέση χωρίς να έχουν κάποιο χρόνο δίπλα από τα ονόματά τους αφού βγήκαν στην πίστα μόνο και μόνο για να δουν τις συνθήκες. Ο Χάμιλτον πάντως, με ένα καλό αποτέλεσμα θα μπορούσε και να «σφραγίσει» τον έβδομο τίτλο του στη Formula 1 αυτό το Σαββατοκύριακο. Με τις συνθήκες που επικρατούν όμως, κάτι τέτοιο το βλέπουμε κάπως δύσκολο. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code