ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πρόεδρος Ανιέλι: " Το να γράφουμε ιστορία έχει γίνει ευχάριστη συνήθεια στην Γιουβέντους"



Ο πρόεδρος της Γηραιάς Κυρίας Ανδρέα Ανιέλι μίλησε δημόσια για την φετινή κούρσα πρωταθλήματος της ομάδας του. Ανέφερε ότι είναι στο DNA της ομάδας να αντιμετωπίζει με επιτυχία τα εμπόδια στο πέρασμα των ετών, ανεξαρτήτως προσώπων και αντιπάλων. Όλα αυτά σε μία χρονιά που το Ιταλικό πρωτάθλημα μοιάζει το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών, με Ίντερ, Μίλαν και Νάπολι να έχουν μπει αποφασιστικά στο παιχνίδι του τίτλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το να γράφουμε ξανά την ιστορία και να ξεπερνάμε τους εαυτούς μας για εννέα χρόνια έγινε μια ευχάριστη συνήθεια για όσους έχουν την Γιουβέντους στις καρδιές τους» υποστήριξε ο πρόεδρος Αντρέα Ανιέλι, ο οποίος δεν δείχνει να ανησυχεί από το γεγονός ότι η Γηραιά Κυρία, υπό την καθοδήγηση του Αντρέα Πίρλο, είναι μόλις έβδομη με 13 βαθμούς σε εφτά αγώνες, αν και παραμένει αήττητη.

«Ενώ αλλάζουν τα πρόσωπα, ξεκινώντας από την καθοδήγηση του Μαουρίτσιο Σάρι, η Γιουβέντους έδειξε ότι διαθέτει ένα μοναδικό DNA, στο οποίο το μαχητικό πνεύμα είναι πίσω μόνο από την επιθυμία για νίκη» επισήμανε ο ισχυρός άνδρας της Γιούβε, ο οποίος στάθηκε στις δυσκολίες που προέκυψαν από την πανδημία του κορονοϊού, δείχνοντας όμως σίγουρος ότι «χάρη στο πάθος και την αποφασιστικότητα της καθημερινής μας δουλειάς, θα αποδείξουμε και πάλι τι σημαίνει να είσαι Γιουβέντους και να είμαστε οι πιο δυνατοί».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code