ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φαν Σιπ: ''Έχουμε συνηθίσει την πίεση''



Ο Φαν Σιπ θεωρεί πως οι παίχτες της Εθνικής μας ξέρουν πως να ανταπεξέλθουν στην πίεση. Μιλώντας για έναν ''τελικό'' απέναντι στους Σλοβένους

Η εθνική μας ξεπέρασε το εμπόδιο της Μολδαβίας , ωστόσο έχουμε το ματς με την Σλοβενία που θα κριθούν όλα.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:


Για το αν υπάρχει πίεση στο στρατόπεδο της Εθνικής, με δεδομένο πως μόνο με νίκη κατακτά την πρωτιά: "Πάντα έχουμε πίεση. Άρα δεν υπάρχει διαφορά για το αυριανό (18/11) παιχνίδι. Είναι καλή αυτή η πίεση. Θέλουμε το αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει να τελειώσουμε πρώτοι στον όμιλο.

Είναι τελικός, όπως λένε όλοι και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Η Σλοβενία έχει την πολυτέλεια και της ισοπαλίας. Δεν θα εστιάσουμε στο παιχνίδι τους, αλλά στο δικό μας. Προετοιμαζόμαστε για το αυριανό παιχνίδι και τη νίκη.

Είμαστε αφοσιωμένοι στο παιχνίδι και στη νίκη. Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε. Πάντα μπαίνουμε δυνατά, αυτό θα κάνουμε και αύριο. Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους πίεση. Είναι μια πίεση που αντιμετωπίζουν οι παίκτες και στις ομάδες τους. Θα δώσουμε τα πάντα και στο τέλος θα δούμε αν αυτή η προσπάθεια ήταν αρκετή".


Για το υπάρχον ρόστερ: "Έχουμε επιλέξει 26 παίκτες και πολλούς επιθετικούς. Αύριο θα αποφασίσουμε ποιοι θα αγωνιστούν. Έχουμε βάθος και ποιότητα ως ομάδα, κάτι που είδαμε και στις δοκιμές που κάναμε".


Για το αν έχει επιτευχθεί ο στόχος του βάθους στο ρόστερ Εθνικής: "Στο ποδόσφαιρο αναπτύσσεις την ομάδα σου. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας πρέπει να είσαι υγιής. Χτυπηθήκαμε κι εμείς με την απουσία κάποιων παικτών, αλλά είχαμε την ευκαιρία να δούμε και κάποιους άλλους παίκτες.

Διαπιστώσαμε πως αυτά τα παιδιά έκαναν καλή δουλειά, κατάλαβαν πώς θέλουμε να παίξουμε. Αυτό μας δίνει μεγαλύτερο βάθος και ανταγωνισμό. Οι παίκτες πρέπει να παλεύουν για να έχουν θέση στην ομάδα, διότι αυτή δεν είναι δεδομένη. Καταλαβαίνουν ότι πρέπει να παλέψουν για να αγωνίζονται με την Εθνική".


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code