ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπόλονι: "Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, σε εμάς οι νίκες δεν έρχονται ποτέ με ευκολία.''


 Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, έδωσε συγχαρητήρια για την νίκη της ομάδας του, στους ποδοσφαιριστές του, για το εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ μίλησε και για την αλλαγή νοοτροπίας που έχει επέλθει στους Πράσινους μετά την έλευσή του.

Ο Παναθηναϊκός, κατάφερε να πάρει τη νίκη με εύστοχο πέναλτι του Χατζηγιοβάνη και έκαναν το 2 στα 2, ενώ παραμένουν αήττητοι υπό τις οδηγίες του Ρουμάνου τεχνικού. 

Όσα δήλωσε ο Μπόλονι: "Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, σε εμάς οι νίκες δεν έρχονται ποτέ με ευκολία. Σιγά-σιγά αλλάζουμε νοοτροπία και γινόμαστε περισσότερο μαχητικοί.

Πιστεύω ότι μερικές φορές ακόμη κι έτσι με 1-0, μερικές φορές εκτός έδρας με 2-0, όπως και να έχει τα μέσα που έχουμε προσπαθούμε να αναρριχηθούμε και να αναπνεύσουμε οξυγόνο.

Είναι απόδειξη ότι τις δύο προηγούμενες εβδομάδες τα πήγαμε καλά. Δεν είδαμε όμως ιδιαίτερα καλό αγώνα, η πίεση και ο κακός αγωνιστικός χώρος... δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Ελπίζω σιγά-σιγά να βελτιωθούμε.

Θέλω να συγχαρώ τους ανθρώπους της ακαδημίας, αυτοί οι παίκτες είναι σε επίπεδο μετεξέλιξης. Εάν η διοίκηση μου δώσει το δικαίωμα, θα ήθελα να παρέμβω σε αυτή τη διαδικασία της μετεξέλιξης.

Να δημιουργήσω μια ομάδα ελίτ, να καθορίσω τα διάφορα θέματα και να αρχίσω να γνωρίζω τους παίκτες. Περιμένω τους αγώνες των εθνικών ομάδων για να σταματήσει λίγο το πρωτάθλημα και ο στόχος είναι να ελέγξω σε αυτή τη διακοπή τους νέους παίκτες, αλλά σημειώνω ότι οι αγώνες της SuperLeague 2 σταματούν.

Θα θέλαμε να αντιμετωπίσουμε σε αυτό το διάστημα μια τέτοια ομάδα".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code