ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Γαλανόλευκη» πρόβα τζενεράλε πριν τους δύο τελικούς

 
Η Εθνική μας ομάδα φιλοξενεί σήμερα (16.45) το απόγευμα την Κύπρο στο γήπεδο της Ριζούπολης «Γ.Καμάρας» σ' ένα ματς που αποτελεί μία πρόβα τζενεράλε εν' όψει των δύο κρίσιμων αναμετρήσεων απέναντι σε Μολδαβία εκτός και Σλοβενία αντίστοιχα εντός.

Μία αναμέτρηση από την οποία ο Ολλανδός τεχνικός μας, Τζον Φαντ Σχιπ θα έχει την ευκαιρία να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που θα είναι κατά πάσα πιθανότητα αναπληρωματικοί στα δύο επίσημα ματς, όμως επιθυμεί να τους έχει όλους σε εγρήγορση, καθώς όλοι θα χρειαστούν στους δύο αυτούς άτυπους τελικούς. 

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει μία Κύπρο, η οποία βλέπει το ματς και αυτή ως πρόβα τζενεράλε και ενδεχομένως να επιθυμεί και η ίδια ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να ανέβει ψυχολογικά, καθώς έχει να δώσει δύο τελικούς, για να ανατρέψει το σκηνικό στον όμιλο της, όπου και βρίσκεται τελευταία.

Ένα ματς δοκιμών και ψυχολογίας κατά κύριο λόγο και για τα δύο εθνικά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

Τζον Φαντ' Σχιπ: «Πρέπει να σκοράρουμε περισσότερο από τις ευκαιρίες που έχουμε»


Στο ότι η ομάδα θα πρέπει να σκοράρει πιο συχνά, στάθηκε κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου ο Ολλανδός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας, εκφράζοντας τον προβληματισμό του. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ξεκινήσαμε αυτό το πρότζεκτ για να χτίσουμε μία νέα ομάδα ενόψει Κατάρ, να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε. Μέχρι τώρα κάναμε μερικά καλά βήματα, δείξαμε ότι παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, πρέπει να σκοράρουμε περισσότερο από τις ευκαιρίες που έχουμε. Όμως είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παικτών για να κάνουν αυτά που τους ζητάμε, αλλά και από την ατμόσφαιρα στην ομάδα. Η ανησυχία μου είναι ίσως ότι δεν έχουμε μεγάλο βάθος στις επιλογές μας, αυτό έχει να κάνει και με το ελληνικό πρωτάθλημα, οι ομάδες παίζουν με πολλούς ξένους και αυτό δυσκολεύει τους προπονητές της Εθνικής όσον αφορά τις ευκαιρίες να βλέπουν παίκτες και να έχουν περισσότερες επιλογές. Το μεγαλύτερο βάθος σημαίνει και περισσότερη ποιότητα, αυτό είναι κάτι που με ανησυχεί, στο μέλλον πρέπει να προωθήσουμε τους Έλληνες δίνοντάς τους τις ευκαιρίες στη Σούπερ Λιγκ και τα χαμηλότερα πρωταθλήματα, γιατί από εκεί θα πρέπει να επιλέξουμε».

Πιθανή ενδεκάδα

Ο Τζον Φαντ' Σχιπ θα παρατάξει την Εθνική μας ομάδα με ένα κράμα βασικών και αναπληρωματικών ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, αναμένεται να δούμε κάτω από τα δοκάρια τον Μπάρκα, στο κέντρο της άμυνας Χατζηδιάκο και Τζαβέλα. Στο αριστερό άκρο τον Τσιμίκα, ενώ δεξιά ο Ρότα. Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστεί ο Μπουχαλάκης με τον Κουρμπέλη, ενώ δεξιά ως εξτρέμ ο Χατζηγιοβάννης και απέναντι του ο Τζόλης. Ως δεκάρι θα δούμε τον Φορτούνη, ενώ στην «αιχμή του δόρατος» θα δούμε τον Γιακουμάκη να κάνει πρεμιέρα. Σε μία παράταξη 4-2-3-1.

Υπενθυμίζουμε πως κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο Γιώργος Μασσούρας ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και μάλλον θα προστατευθεί. Αναφορικά με τον Κυριακόπουλο, αυτός έχει καθυστερήσει να μεταβεί στην χώρα μας ελέω της καραντίνας στο Σασουόλο, οπότε θα είναι εκτός της φιλικής αναμέτρησης. Τέλος, Μάνταλος και Σβάρνας είναι εκτός Εθνικής μετά την ένδειξη πως είναι θετικοί στον COVID-19.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code