ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με ''συνταγή'' Ουκρανίας η ΑΕΚ


Μόνο νίκη θέλει σήμερα το βράδυ στις 19.55 απέναντι στη Ζόρια η Ένωση για να παραμείνει ζωντανή στο ''κυνήγι'' της πρόκρισης . Άμα τα καταφέρει θα έχει άλλους δύο τελικούς με Μπράγκα και Λέστερ.

Την προηγούμενη αγωνιστική οι ''κιτρινόμαυροι'' επικράτησαν εύκολα με 1-4 στην Ουκρανία κάτι που θέλουν να επαναλάβουν και σήμερα.

Ο Μάσιμο Καρέρα θέλει από την μία θέλει  να αιφνιδιάσει ξανά την αντίπαλό του και να πατήσει στις αμυντικές αδυναμίες που παρουσιάζει αλλά από την άλλη η ΑΕΚ πρέπει να εμφανιστεί σοβαρή και πειθαρχημένη στην ανασταλτική  της λειτουργία.

Ο Ιταλός τεχνικός δείχνει να αμφιταλαντεύεται όσον αφορά τον σχηματισμό της ομάδας ,αλλά στην τελευταία δοκιμή παράταξε την ομάδα του με 3-5-2. Ο Αθανασιάδης θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια. Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου και Σβάρνας η τριάδα των στόπερ όπως ακριβώς στην Ουκρανία.  Ο Μπακάκης θα βρεθεί δεξιά και ο Ινσούα αριστερά. Στο κέντρο θα είναι οι Σιμόες ,Σάκχοφ και Κρίστισιτς αφού ο Μάνταλος είναι τιμωρημένος. Οι δύο της επίθεσης θα είναι οι Λιβάγια και Τάνκοβιτς, με σκοπό να ''τιμωρήσουν'' τις αδυναμίες των αντιπάλων τους.

Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και το 4-2-3-1 με Μαχαίρα και Ανσαριφάρντ να παίρνουν έτσι θέση στην ενδεκάδα.

Από την πλευρά της η Ζόρια, ψάχνει ''αντίδραση'' και τους πρώτους της βαθμούς στην διοργάνωση και αναμένεται να παραταχθεί με 4-1-4-1 και τους :Σεφτσένκο, Κχομσενάβσκι, Βερνιντάμπ, Αμπού, Ιβανισένσιο, Γιουρσένκο, Κοτσέργκιν, Τσιγκάνικς, Καμπάγεβ, Λούνοβ, Γκρόμοβ να είναι η ενδεκάδα.

Αποστολή Ζόρια: Σεβτσένκο, Βασίλι, Ματσαρούπα, Βέρνιντουμπ, Αμπού Χάνα, Φαβόροφ, Πιντούμπνι, Κομτσενόφσκι, Ιβανισένια, Ναζαρίνα, Γκριν, Γιουρτσένκο, Τσίγκανικς, Κοτσέργκιν, Λούνιοφ, Πέροβιτς, Γκλάντκι, Καμπάεφ, Γκρόμοφ, Αχάποφ.

Αποστολή ΑΕΚσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code