ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπέρασε τον Τσάβι σε νίκες με την εθνική τους


 Ο Πορτογάλος άσος μπορεί να μην πέτυχε κάποιο γκολ ή να έδωσε κάποια ασιστ στη νίκη της Πορτογαλίας με 3-2 στην έδρα της Κροατίας, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Nations League. αλλά με την συμμετοχή του και μόνο έγραψε ιστορία.

Συνεχίζει να καταρρίπτει τα ρεκόρ  Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς μετά και τη χθεσινή νίκη της Πορτογαλίας συμπλήρωσε 101 νίκες στην καριέρα του με την εθνική του ομάδα. Αυτό το ανέβασε στην 3η θέση της κατάταξη των παικτών που έχουν τις περισσότερες νίκες με τις εθνικές τους ομάδες.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Σέρχιο Ράμος με τις 130 νίκες που έχει με την εθνική Ισπανίας και στη 2η θέση είναι ο Ίκερ Κασίγιας, επίσης με την Ισπανία, με 121 νίκες στο ενεργητικό του. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπέρασε τον Τσάβι που έμεινε στις 100 νίκες, ενώ έσπασε την απόλυτη ισπανική κυριαρχία της πρώτης τριάδας στη σχετική λίστα. Ήταν οι Ράμος, Κασίγιας, Τσάβι. 

Επόμενος στόχος του Κριστιάνο να ξεπεράσει τον 2ο Κασίγιας, ο οποίος έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση με τις 20 νίκες πάντως να απέχουν αρκετά ακόμα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code