ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μαρτίνς για ρεκόρ στην άμυνα: "Απόδειξη της συνέπειας, δεν γίνεται τυχαία"


Η πορτογαλική εφημερίδα Record ετοίμασε ένα αφιέρωμα στον Ολυμπιακό και το αμυντικό του ρεκόρ, αφού διαθέτει την καλύτερη άμυνα ανάμεσα στις ομάδες των 20 κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων βάσει της βαθμολογία της UEFA!

Οι ερυθρόλευκοι έχουν δεχθεί μόνο ένα γκολ σε έξι παιχνίδια και περνούν στην εν λόγω κατάταξη την Ατλέτικο Μαδρίτης, την Γιούνγκ Μπόις και την Σλάβια Πράγας, οι οποίες έχουν δεχθεί μόλις δύο τέρματα.

Το αφιέρωμα περιέχει και δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αναφέρεται στους λόγους που ο Ολυμπιακός έχει φτάσει σε αυτό το ρεκόρ.

"Είναι μία καθαρή απόδειξη της συνέπειας και της ισορροπίας που έχει η ομάδα. Έχει να κάνει με την διαδικασία που είναι μέρος της δουλειάς μας. Για την ακρίβεια έχουμε δείξει εξαιρετική συνοχή και συνέπεια και η επιτυχία του αποτελεί μεγάλο κομμάτι του πλάνου μας στο σύνολο του" ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Στην συνέχεια ανέφερε τα εξής:

"Εκτός από την τεχνική και τακτική ποιότητα των παικτών, και την ευφυΐα τους (και έχουμε παίκτες εξαιρετικής ποιότητας, το οποίο είναι το πιο σημαντικό) θέλω να αναφέρω ότι η συνέπεια και η ισορροπία που έχουμε αυτά τα δύο χρόνια είναι το αποτέλεσμα της διαδικασίας και του μοντέλου του παιχνιδιού μας. Ό,τι γίνεται δεν γίνεται τυχαία, όπως και τα νούμερα της περσινής χρονιάς δεν ήταν τυχαία" δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code