ΡΟΗ

12/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Παυλίδης: «Επιζήμια η απόφαση για την διακοπή προπονήσεων και πρωταθλημάτων»


Ο προπονητής πόλο γυναικών του Ολυμπιακού μίλησε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας του Covid-19.

Στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού μίλησε ο Παυλίδης , ο οποίος σχολίασε την απόφαση για την διακοπή προπονήσεων και πρωταθλημάτων.

«Η απόφαση για τη διακοπή των πρωταθλημάτων αλλά κυρίως των προπονήσεων είναι επιζήμια και επιβαρυντική όσον αφορά το μέλλον αλλά και το παρόν της ομάδας και των αθλητριών. Καταλαβαίνω την ανάγκη για επιβράδυνση της διασποράς του ιού και την σέβομαι», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Όμως όπως και στις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες έτσι και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό ίσως οι επιπτώσεις του lockdown να είναι το ίδιο σοβαρές όσο και η αποφυγή της διασποράς που μας οδήγησε εκεί. Οι αθλήτριες, επιβαρυμένες ήδη από την αποχή κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown δεν θα αντέξουν ψυχολογικά, αγωνιστικά αλλά και οικονομικά μια ακόμα παράταση της αποχής τους από τον φυσικό τους χώρο, από την προπόνηση.

Σε ομάδες υψηλού επιπέδου τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά, καθώς μη ξεχνάτε ότι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και ομάδες από την Ευρώπη που παρόλο που οι χώρες τους βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση με τη δίκη μας, οι προπονήσεις και οι αγώνες συνεχίζονται κανονικά κάτω από τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα κάθε κράτους. Ελπίζω σύντομα να συμβεί το ίδιο και στη χώρα μας»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια