Με ανακοίνωση της η Super League, έκανε επίσημο πως η αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στη Λάρισα, για την 9η αγωνιστική, θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης.
Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση αναφέρεται και η αλλαγή ώρας, στο παιχνίδι του ΟΦΗ, με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή στις 17:00 και αφορά την 10η αγωνιστική.
Η ανακοίνωση της Super League: Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών αποκατάστασης του αγωνιστικού χώρου του Ο.Α.Κ.Α., ο αγώνας ΑΕΚ – Α.Ε.Λ.. στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» , την ίδια μέρα και ώρα (Κυριακή 22/11/2020 στις 15:00).
Επίσης, ο αγώνας Ο.Φ.Η. – Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, στο πλαίσιο της 10ηςΑγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αλλάζει ώρα και θα διεξαχθεί την Κυριακή 29.11.2020 στις 17:00 (αντί για τις 17:15).
0 Σχόλια