ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σάκχοφ: «Θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας»

 


Το μήνυμα ότι η Ένωση πρέπει να ξεχάσει το πρώτο ματς με τη Ζόρια και να επικεντρωθεί στο αυριανό έστειλε ο Ουκρανός χαφ, ενώ μίλησε και για τον Covid-19 που χτύπησε την ομάδα αλλά και για την γρήγορη προσαρμογή του.

Για πολλά ζητήματα που αφορούν τα αγωνιστικά  της ΑΕΚ, αλλά και για την απουσία των φιλάθλων από τα γήπεδα μίλησε ο Σάκχοφ στη συνέντευξη τύπου του αυριανού παιχνιδιού με τη Ζόρια. 

Για τα κρούσματα είπε :«Όσον αφορά στον Covid-19, η ομάδα αποκαταστάθηκε. Όλα καλά», απάντησε αρχικά .και συνέχισε για τον αυριανό αγώνα«Σχετικά με το πρώτο ματς, πρέπει να το ξεχάσουμε. Να επικεντρωθούμε στο αυριανό. Δυστυχώς δεν θα έχουμε τους φιλάθλους μας. Ξέρουμε όμως ότι μας στηρίζουν και θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο για να τους δώσουμε τη χαρά».

Αναφερόμενος, δε, στην άμεση προσαρμογή του στο αγωνιστικό πλάνο της ΑΕΚ, ο Σάκχοφ στάθηκε στη βοήθεια που βρήκε από τα αποδυτήρια, λέγοντας: «Ουσιαστικά η ένταξή μου στην ομάδα έγινε πάρα πολύ γρήγορα. Αυτό οφείλεται στον προπονητή και στους συμπαίκτες μου. Με βοήθησαν να μπω γρήγορα στην ομάδα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code