ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπαντής: Κινδυνεύει η καριέρα των ποδοσφαιριστών



 Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ και ποδοσφαιριστής, Γιώργος Μπαντής μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Football League με τον κορωνοϊό και τόνισε πως πρέπει να ξεκινήσουν γιατί θα υπάρξει σοβαρό θέμα με τις καριέρες των παικτών.

Ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε για ακόμη μια φορά την ανάγκη να αρθεί η αναστολή δράσης στα πρωταθλήματα αυτά ξεκαθαρίζοντας επίσης πως θα έχουν θέμα βιωσιμότητας οι ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είναι ευχάριστες οι συνθήκες που βιώνουν οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει να κοιτάξουμε λίγο το κάθε επάγγελμα ξεχωριστά. Αυτή τη στιγμή η δεύτερη και τρίτη κατηγορία δεν έχουν αρχίσει και είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που συμβαίνει αυτό. Έγιναν συνεχείς αναβολές με την αιτιολογία της έλλειψης τηλεοπτικού συμβολαίου, που ακόμη δεν υπάρχει. Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά, αλλά πρέπει να εστιάσουμε στο ότι πρέπει να γίνει προσπάθεια για να αρχίσουν αυτά τα πρωταθλήματα»

«Πρέπει να υπάρχει εξαίρεση προς αυτούς τους επαγγελματίες αθλητές. Δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται ως κατώτεροι της Super League. Κατανοώ όλους τους κλάδους, αλλά στο κομμάτι του αθλητή υπάρχει ιδιαιτερότητα. Δεν είναι σαν ένα μαγαζί που το κλείνω και ανοίγω μετά από έναν μήνα μέσα σε μια μέρα. Εδώ χρειάζονται παραπάνω μέρες προετοιμασίας. Αν σε κλείσουν για 20 μέρες, χρειάζονται 40-50 μέρες να επανέλθεις»

«Έχουμε μια τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα με τον υφυπουργό για να του μεταφέρουμε την ανησυχία και τον προβληματισμό μας. Σε λίγες μέρες σε αυτές τις δύο κατηγορίες θα συμπληρώσουμε δέκα μήνες αγωνιστικής απραξίας. Πέρα από το οικονομικό, διακινδυνεύεται και η ίδια καριέρα των ποδοσφαιριστών. Κάθε μέρα που χάνεται δεν αναπληρώνεται».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code