ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Να «καθαρίσει» νωρίς για να μην χάσει το εισιτήριο


Το πρώτο της από τα δύο βήματα για το εισιτήριο της ανόδου στην League Β και από εκεί και πέρα όπως τα φέρει η μοίρα, σχετικά με την είσοδο της στο Μουντιάλ του Κατάρ μέσω Nations League διεκδικεί η Εθνική μας ομάδα απόψε. Η Ελλάδα απόψε (21:45 LIVE από Facebook LIVE του Sportsnewsgreece), φιλοξενείται στην ακίνδυνη Μολδαβία.

Στο πρώτο αναμεταξύ μας παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, η Ελλάδα ήταν κυρίαρχη των φάσεων και γενικότερα δεν φάνηκε να απειλείται σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού, παίρνοντας εύκολα το τρίποντο. Κάτι ανάλογο αναμένεται να δούμε και σήμερα από το εθνικό αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αυτό που παρατηρήσαμε από την Μολδαβία, είναι πως διαθέτει αδύναμο άξονα αλλά χολένει εξίσου σε σημαντικό βαθμό και στα άκρα της στην άμυνα, ενώ από την μέση και μπροστά η κατάσταση της κάπως...βελτιώνεται. Οπότε, εάν και εφόσον επικεντρωθεί σ' αυτά τα σημεία η Εθνική μας, δεν θα έχει ένα δύσκολο απόγευμα.

Στόχος μας είναι η νίκη και μόνο αυτή, χωρίς να κοιτάμε το άλλο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα σε Κόσσοβο και Σλοβενία, ώστε να οδηγηθούμε με ανεβασμένη ψυχολογία στον τελικό της Ριζούπολης απέναντι στους Σλοβένους.

Φαντ' Σχιπ: «Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι»


Στις δηλώσεις που έκανε κατά την χθεσινή συνέντευξη τύπου ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, έκανε σαφές πως οι διεθνείς μας θα πρέπει να είναι το ίδιο συγκεντρωμένοι και στο φαινομενικά εύκολο παιχνίδι απέναντι στην Μολδαβία αλλά και στο επερχόμενο με Σλοβενία. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Το πλάνο μας είναι σαφές. Είναι πάντα το ίδιο. Να φέρουμε δύο νίκες. Αυτό επιδιώκουμε πάντα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι για δύο νίκες».

Ενδεκάδα

Στα της ενδεκάδας, με βάση τις τελευταίες δοκιμές του Φαντ' Σχιπ αλλά και τα όσα δήλωσε εχθές, αναμένεται να δούμε ένα σύστημα ανάλογο με αυτό του φιλικού με την Κύπρο. Συγκεκριμένα σε μία παράταξη 4-2-3-1 θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Μπάρκας, στην άμυνα θα δούμε Χατζηδιάκο, Τζαβέλλα, δεξιά τον Μαυρία και αριστερά τον Τσιμίκα. Πιο μπροστά, στην μεσαία γραμμή δίδυμο Ζέκα - Κουρμπέλη και στην μεσοεπιθετική γραμμή από δεξιά ο Λημνιός, με τον Φορτούνη σε ρόλο δεκαριού και αριστερά τον Τζόλη. Στην κορυφή της επίθεσης φέρεται να κερδίζει ο Γιακουμάκης μέχρι στιγμής, λόγω της φόρμας στην οποία βρίσκεται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code