ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Να ''χτίσει'' σερί η ΑΕΚ , να αντέξει από τις απουσίες ο ΟΦΗ


 Μία άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα παρακολουθήσουμε στα πλαίσια της 7η αγωνιστικής , αφού η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στις 19.30 .

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο ΟΦΗ , ο οποίος έχει δύσκολη έξοδο στο ΟΑΚΑ και αρκετές απουσίες να αντιμετωπίσει. 

Η ομάδα που μας εντυπωσίασε τη προηγούμενη σεζόν ,δεν έχει κάνει ιδανική αρχή, σε αυτό φταίνε και οι πολλές απουσίες , αλλά συνεχίζει να έχει τα στοιχεία που μας εντυπωσίασαν την περσινή χρονιά .Σήμερα ελπίζει να βρει τρόπο να κάνει ''ζημιά'' στην Ένωση, να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά προβλήματα των αντιπάλων και να πετύχει γκολ στις φάσεις που θα δημιουργήσει , κάτι που του ''έλειψε'' στη Τούμπα .

Μπήκε στην αποστολή ο Μαρινάκης, ενώ ο Γιώργος Σίμος αναμένεται να ξεκινήσει με το αγαπημένο του 3-5-2 και  Βάτερμαν στο τέρμα ,Ουές, Βαφέας, Διαμαντής στην άμυνα Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Στάικος, Μεγιάδο και Κοροβέσης στο κέντρο , ενώ οι Στάρτζεον και Γιάννου το επιθετικό δίδυμο.

Αποστολή ΟΦΗ: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιάννου, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης, Μίγγος, Σουρνάκης.

Από την άλλη ο Καρέρα αναμένεται να ξεκινήσει μια πιο επιθετική ΑΕΚ. Οι ''Κιτρινόμαυροι'' μετά τις κάκιστες εμφανίσει με ΠΑΟΚ και Μπράγκα , επέστρεψαν στο πρωτάθλημα με θετική εμφάνιση και ''διπλό'' στα Γιάννενα . Πρέπει να βρει τρόπο να βελτιώσει την εικόνα της άμυνας της ,χωρίς τον Τσιγκρίνσκι , τον οποίο προστατεύει για το ματς της Πέμπτης .Από την άλλη στην επίθεση τη υποχρεώνεται  να πάρει παραπάνω ''πράγματα'' από Ολιβέιρα και Λιβάγια και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παράγει .Με ένα επιθετικό 4-2-3-1 θα ξεκινήσει η Ένωση με Τσιντώντα κάτω από τα δοκάρια , Xνιντ και Νεντελτσιάρου στα στόπερ ,Παουλίνιο δεξιά και Λόπεζ αριστερά στην άμυνα. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Κρίστισιτς με τον Σάκχοφ και ''δεκάρι'' ο Μάνταλος .Τάνκοβιτς με Λιβάγια ή Μαχαίρα στα άκρα και στην επίθεση ο Ολιβέιρα ή ο Ανσαριφάρντ.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάχοβ, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Μαχαίρας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement