ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπαρτσελόνα: Πρόβλημα με Ντέστ, επιστρέφει ο Μπουσκέτς



 Ουκ ολίγα συνεχίζουν να είναι τα προβλήματα για την Μπαρτσελόνα του Ρόναλντ Κούμαν, όπου στην χθεσινή προπόνηση είδε τον Σερζίνιο Ντέστ να αποχωρεί με ενοχλήσεις και να κρίνεται, πλέον, αμφίβολος για τον αγώνα με την Οσασούνα την Κυριακη.

Με τους Πικέ και Ρομπέρτο να αναμένεται να μείνουν εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Αμερικανός μπακ έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση και να κερδίσει και μια θέση στην ενδεκάδα. Απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην επικράτηση της Μπαρτσελόνα με 0-4 αλλά στην διάρκεια της σημερινής προπόνησης ένοιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποχώρησε, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα με αντίπαλο την Οσασούνα να είναι αμφίβολη.

Αντιθέτως τα νέα είναι ευχάριστα στην περίπτωση του Σέρχιο Μπουσκέτς, με τον Ισπανό μέσο να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις που είχε μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο με την Εθνική ομάδα της Ισπανίας, όπου τον άφησε εκτός για 2 εβδομάδες. Οι γιατροί έδωσαν το «οκ» και ο παίχτης τέθηκε στην διάθεση του Κούμαν για τον επερχόμενο αγώνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code