Ο συνεργάτης του Μάσιμο Καρέρα, αναφέρθηκε στην συνέντευξη τύπου στο ματς τελικό με την Ζόρια για την 3η αγωνιστική του Europa League.
O προπονητής της ''Ένωσης'' έμεινε στην Αθήνα, καθώς παρουσίασε πυρετό και την θέση του στον πάγκο θα καλύψει ο Τζιανλούκα Κολονέλο. Η ΑΕΚ, έχει μείνει πίσω στη μάχη της πρόκρισης στους 32 του Europa League, και χρειάζεται πάση θυσία νίκη.
Οι δηλώσεις του: «Ό,τι έγινε ανήκει στο παρελθόν. Προερχόμαστε από δύο σημαντικές ήττες, έχουμε αναλύσει τα αίτια παρότι είχαμε καλές ευκαιρίες για να τις αποφύγουμε. Πλέον επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με την Ζόρια. Είναι ένας τελικός για μας και συγκεντρωνόμαστε στο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»
Για τις χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ στα δύο προηγούμενα ματς, είπε: «Μέχρι τώρα έχουμε κάνει αρκετούς καλούς αγώνες, δουλεύουμε πολύ για να προετοιμαστούμε και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες, γιατί αυτοί δίνουν τα πάντα στο γήπεδο. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν καλές και κακές στιγμές, έχουμε διαδοχικά ματς. Είδαμε τη Σαχτάρ να κερδίζει τη Ρεάλ 2-3 και να χάνει χθες 0-6 από τη Γκλάντμπαχ. Το πρόβλημα όταν έχεις τόσα πολλά ματς δεν είναι μόνο σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, αλλά και πνευματικής. Γι’ αυτό πρέπει να έχεις πάντα υψηλό φρόνημα. Εμείς είχαμε σε όλα τα ματς ευκαιρίες για να πάρουμε αποτέλεσμα. Στα δύο προηγούμενα ματς είχαμε επτά καθαρές ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε και δεν πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα είμαστε όμως έτοιμοι την Πέμπτη».
0 Σχόλια