ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ξύπνησε στο δεύτερο ημίχρονο και ''σκόρπισε'' την ΑΕΛ η ΑΕΚ


Σε ένα εξαιρετικό δεύτερο μέρος η Ένωση ξύπνησε και ''σκόρπισε'' την αντίπαλο της , με το εντυπωσιακό 4-1 .Απίθανο β' ημίχρονο με γκολάρες 

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς το περιμέναμε . Η ΑΕΛ πίσω από το κέντρο να περιμένει την Ένωση και ο ''δικέφαλος'' με παιχνίδι υπομονής να προσπαθεί να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της αντιπάλου του. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για την ΑΕΚ στο 9' με τον Λόπεζ , για να απαντήσει η φιλοξενούμενη ομάδα με δύο τεράστιες ευκαιρίες στο 12', από αντεπίθεση και από το κόρνερ που κέρδισε στην ίδια φάση. Από εκεί και πέρα η ΑΕΛ δεν απείλησε αλλά έκλεισε καλά τους ''κιτρινόμαυρους'' . Από την άλλη η γηπεδούχος δεν μπορούσε να φανεί απειλητική από τον άξονα , αφού οι ''βυσσινί΄΄ τον έκλεισαν καλά. αλλά επέμενε σε ένα παιχνίδι από τα πλάγια και κυρίως από τα αριστερά με Μαχαίρα , Λόπεζ αλλά και Μάνταλο που προσπαθούσε από εκεί να βρει ρήγματα . Αρκετά καλή η Ένωση στο πρώτο ημίχρονο , θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ ,με κορυφαία στιγμή το σουτ του Σάκχοφ μέσα από την περιοχή, που έβγαλε ο Μπέρτος σχεδόν πάνω στη γραμμή. Άλλες δύο καλές αποκρούσεις έκανε και ο Νάγκι. Για να κερδίσει όμως το παιχνίδι η ΑΕΚ, πρέπει να εμφανιστεί πολύ βελτιωμένη στο δεύτερο μέρος.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πραγματικά πολύ όμορφο για να το δει οποιοσδήποτε, με καλό ρυθμό και πανέμορφα γκολ. Σε αυτό βοήθησε  το γρήγορο 1-0 της ΑΕΚ , με τον Μαχαίρα με εντυπωσιακό αριστερό βολέ στο 55'. Κάπου εκεί οι ''κιτρινόμαυροι'' χαλάρωσαν  και το πλήρωσαν με το πανέμορφο τέρμα του Σπαρβ , που μέτρησε με τη βοήθεια του VAR στο 67'. Η Ένωση ''ταρακουνήθηκε'' έντονα από αυτή τη ''σφαλιάρα'' , ανέβασε τις γραμμές της, με τον Σάκχοφ να παίζει πιο ψηλά και  ''προειδοποίησε'' την ΑΕΛ με τον Αλμπάνη στο 69λεπτό. Η πίεση της ΑΕΚ , έφερε το λάθος του Μούζεκ και την κάθετη του Μάνταλου στον Ανσαριφάρντ για το 2-1 , αλλά αυτή τη φορά οι κιτρινόμαυροι ήταν σοβαροί και ''καθάρισαν'' το παιχνίδι με δύο γκολάρες του Σιμόες στο 78' και του Γαλανόπουλου στο 89', από κόρνερ, για να σφραγίσουν την επικράτηση της Ένωσης . Οι γηπεδούχοι γενικά ήταν αρκετά καλοί επιθετικά με υπομονή και  συγκεκριμένo πλάνο στις επιθέσεις τους, αλλά  και πάλι δέχθηκαν γκολ και έδειχναν να αντιμετωπίζουν προβλήματα στα αμυντικά στημένα. Η ΑΕΛ από την άλλη άντεξε για ένα ημίχρονο και δεν δικαιούταν ούτε  τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος )Γρηγορόπουλος 85'), Ηλιάδης, Μιχαήλ, Σπαρβ, Φίλιπ, Νικολιάς (Τόρζε 45'), Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας (Γιουνές 86'), Μούζεκ, Ντουρμισάι

ΑΕΚ (Μασίμο Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Νεντελτσιάρου, Λόπες (Ινσούα 66'), Σιμόες, Σακχόφ (Γαλανόπουλος 81'), Μαχαίρας(Λιβάγια 66'), Μάνταλος, Αλμπάνης, Ολιβέιρα (Ανσαριφάρντ 60', Τάνκοβιτς 82').

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code