ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ενοχλημένος για την απουσία του από την Εθνική Ολλανδίας ο Βέγκχορστ

 


Ο επιθετικός της Βόλφσμπουργκ,Βουτ Βέγκχορστ τοποθετήθηκε σχετικά με την απουσία του από την αποστολή της Εθνικής Ολλανδίας για μία ακόμη φορά.

Ο προπονητής Φρανκ ντε Μπουρ ανακοίνωσε την αποστολή για τους αγώνες του Νοεμβρίου,αλλά το όνομα του Βέγκχορστ έλειπε και πάλι.Ο 28χρονος επιθετικός βρισκόταν στην προεπιλογή,αλλά προτιμήθηκαν εντέλει οι Ντεπάι,Ντε Γιονγκ και Μάλεν.

Μιλώντας στο Fox Sports,ο Βέγκχορστ δήλωσε σχετικά με το θέμα: Από όταν έκανα το ντεμπούτο μου πριν 18 μήνες,δεν έχω αποκτήσει σημαντικό ρόλο στους ''Οράνιε''.Είμαι πάντα στην προεπιλογή,αλλά στο 80% των περιπτώσεων κόβομαι από την τελική αποστολή.Αυτό είναι εξαιρετικά ενοχλητικό,καθώς θέλω να είμαι μέλος της εθνικής ομάδας.Θέλω να είμαι εκεί σε κάθε παιχνίδι.Αυτό μου δίνει κίνητρο να δουλέυω ακόμη πιο σκληρά για να βελτιώνομαι.Πρέπει να γίνω καλύτερος,προκειμένου να μου δοθεί η ευκαιρία.

Ο Βέγκχορστ έχει τέσσερις συμμετοχές με την Εθνική Ολλανδίας.Αυτή τη σεζόν έχει σκοράρει 4 γκολ σε 10 παιχνίδια για λογαριασμό της Βόλφσμπουργκ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code