ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απόλλων Σμύρνης: Νέος προπονητής του ο Νίκος Δεληγιάννης


Νικός Δεληγιάννης ανέλαβε από τη Δευτέρα (16/11) την τεχνική ηγεσία της αντρικής ομάδας Πόλου του Απόλλων Σμύρνης.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της "ελαφράς ταξιαρχίας" ο Γιάννης Κατρουζανάκης θα παραμείνει στην ομάδα, αλλά στο πόστο του τεχνικού συμβούλου. Ως νέος προπονητής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος πόλο, www.apollonwaterpolo.gr και ευχαρίστησε το σύλλογο:

"Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον Απόλλωνα που μου δίνει την ευκαιρία να συνεργαστούμε αλλά και να δουλέψω σε μία ομάδα με όνειρα και φιλοδοξίες, που μου ταιριάζει πάρα πολύ. Δεν μπορώ προβλέψω τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά αυτό που μπορώ τώρα να πω είναι ότι θα δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά. Ελπίζω να δούμε τους καρπούς των κόπων μας όσο πιο σύντομα γίνεται.

Να ευχαριστήσω με την ευκαιρία τον Χάρη Παυλίδη για τη δυνατότητα που μου έδωσε να δουλέψω στο υψηλότερο επίπεδο των γυναικών για μια διετία. Είναι ένας άνθρωπος στον οποίο οφείλω πολλά".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι προπονητής της ανδρικής ομάδας του τμήματος Υδατοσφαίρισης του Συλλόγου αναλαμβάνει ο Νίκος Δεληγιάννης. Ο Γιάννης Κατρουζανάκης, ο άνθρωπος που έχει "υπογράψει" τις επιτυχίες των τελευταίων τεσσάρων ετών, θα παραμείνει στην οικογένεια της αμφίβιας "ελαφράς ταξιαρχίας" και θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον Απόλλωνα από τον ρόλο του τεχνικού συμβούλου και του άμεσου συνεργάτη του Νίκου Δεληγιάννη.

Ο γεννηθείς στις 3 Σεπτεμβρίου του 1976, Νίκος Δεληγιάννης, ξεκίνησε τη σπουδαία καριέρα του ως τερματοφύλακας από τον ΑΝΟ Γλυφάδας προτού μεταγραφεί στα 25 του χρόνια στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε 26 τίτλους και συγκεκριμένα ένα πρωτάθλημα Ευρώπης (2002), ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης (2002), 12 πρωταθλήματα και 12 κύπελλα Ελλάδας. Υπήρξε, βεβαίως, διεθνής με τέσσερις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες (2000, 2004, 2008, 2012) και κορυφαίες στιγμές την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου το 2005 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μόντρεαλ, αλλά και την 4η θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004.

Το 2015 κρέμασε το σκουφάκι του για να αναλάβει προπονητής του παιδικού τμήματος υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού στον ευαίσθητο τομέα της παραγωγής ταλέντων, ενώ την τελευταία διετία εργάστηκε ως βοηθός προπονητής του Χάρη Παυλίδη στη γυναικεία ομάδα των "ερυθρολεύκων", κατακτώντας δύο Πρωταθλήματα (2019, 2020) και ένα Κύπελλο (2020) Ελλάδας".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code