ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γκουαρδιόλα: ''Δύσκολος αντίπαλο η Πόρτο, σαν τον Ολυμπιακό''

 


Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, μίλησε για το αυριανό παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτυ, με αντίπαλο, την Πόρτο,  για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, την οποία μάλιστα παραλλήλισε με τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως είναι και αυτή δύσκολος αντίπαλος, όπως οι ''Πειραιώτες''.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο στόχος των ''Πολιτών'', είναι να παραμείνουν στην πρώτη θέση του ομίλου.

 Τα όσα δήλωσε: «Θα είναι ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι, με δύναμη. Έχουν με θαυμάσιο ομαδικό πνεύμα. Θα είναι δύσκολο, όπως όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Πορτογαλία και όπως ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα πρέπει να νικούν κάθε Σαββατοκύριακο. Ομάδες που έχουν αυτή την νοοτροπία είναι αρκετά επικίνδυνες», ανέφερε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτυ και συνέχισε:

«Δεν με απασχολεί και δεν παίζει ρόλο εάν παίξουν με τέσσερις, με τρεις ή με πέντε στην άμυνα. Είναι σημαντικό να γνωρίζουν το πώς θα αγωνιστούν με το σύστημα αυτό. Πάμε να αγωνιστούμε με στόχο να διατηρήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο και μετά το παιχνίδι αυτό. Η Πρέμιερ Λιγκ παραμένει προτεραιότητά μας αυτή την στιγμή αλλά και εδώ θέλουμε να παίξουμε με τις καλύτερες συνθήκες», ανέφερε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code