ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ATP Finals: Αντίο με νίκη ο Ρούμπλεφ


Με νίκη στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, κόντρα στον πρωτοπόρο του London 2020, Ντόμινικ Τιμ, αποχαιρέτησε την παρθενική του συμμετοχή στο ATP Finals ο Αντρέι Ρούμπλεφ.


Ο Ρώσος, από τους πιο φορμαρισμένους τενίστες, επικράτησε 6-2, 7-5 του αντιπάλου του και ολοκλήρωσε με 2 ήττες και μια νίκη τις υποχρεώσεις του στο κορυφαίο τουρνουά των "8" καλύτερων της χρονιάς.

Το Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης (career high), ήταν πιο συγκεντρωμένος και πιο αποτελεσματικός από τον Αυστριακό και δίκαια επικράτησε στον αγώνα.

Ο Τιμ, μπήκε σχετικά αδιάφορος στον αγώνα, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά ως πρώτος στον όμιλο. Ο 27χρονος Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν έδειξε διάθεση να πιεστεί και βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκορ με 6-2, 3-1.

Στα μέσα του 2ου σετ, ο Αυστριακός προσπάθησε να ανατρέψει την κατάσταση αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει σε 4-4 games, με τον Ρούμπλεφ να πετυχαίνει ένα ακόμη break στο 11ο game (6-5) και να σερβίρει επιτυχημένα στη συνέχεια για τη νίκη, μετά από 1 ώρα και 15 λεπτά αγώνα.

Ο Τιμ περιμένει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά του Λονδίνου που θα προκύψει από την αναμέτρηση της Πέμπτης, μεταξύ του Νόβακ Τζόκοβιτς και του Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code