ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απόλλων Σμύρνης-ΝΠΣ Βόλος: Σκορ και θέαμα! (3-3)



Απίστευτο παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλων Σμύρνης και ΝΠΣ Βόλος στο «Γεώργιος Καμάρας», με τις 2 ομάδες να μας αποφέρουν ένα συναρπαστικό θέαμα στο, ίσως, πιο όμορφο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής, με τον Απόλλων να παίρνει το προβάδισμα με 3-0 αλλά τελικώς να καταφέρνει να συμβιβαστεί με τον βαθμό τις ισοπαλίας αφού ο Βόλος κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στα τελευταία λεπτά με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τις 2 ομάδες ισόπαλες με 3-3.

Αυλαία έπεσε σήμερα, στο γήπεδο της Ριζούπολης, για την 10η αγωνιστική της Superleague, με τον Απόλλων Σμύρνης και τον ΝΠΣ Βόλο να αναμετρούνται για 1η φορά στην ιστορία τους, με την ομάδα του Απόλλωνα να βρίσκετε χαμηλά στην βαθμολογία και αυτή του Βόλου, με πιθανή του νίκη, να στοχεύει να σκαρφαλώσει στην 4ή θέση της βαθμολογίας και τις θέσεις των Playoff.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου δεν έχει κάποια σοβαρή απουσία, αφού μάλιστα είδε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας τους Σλίβκα και Ντάουντα να γυμνάζονται κανονικά και να υπολογίζονται για το σημερινό παιχνίδι. Ο Απόλλων Σμύρνης έχει καταφέρει να μαζέψει μονάχα 5 βαθμούς σε 9 αγωνιστικές, ενώ αγνοεί την νίκη απο το παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΑΕΛ, και πάλι στην Ριζούπολη, όπου είχε επικρατήσει με 1-0. Έκτοτε μετράει 5 ήττες και 2 ισοπαλίες, με αυτές όμως να έρχονται τις τελευταίες 2 αγωνιστικές μέσα στις έδρες του Ατρόμητου (2-2) και του Αστέρα Τρίπολης (0-0). Με τον Παράσχο στον πάγκο έχει βελτιωθεί αισθητά και παλεύει περισσότερο τα παιχνίδια του αλλά θα πρέπει να γίνει περισσότερο αποτελεσματικός και να κρατήσει την ψυχραιμία του εάν θέλει να αρχίσει να φαίνεται αυτό και στην βαθμολογία της ομάδας.

Αντιθέτως η ομάδα του Βόλου, μπορεί να μην έχει κάνει αντίστοιχο ξεκίνημα με την περσινή παρθενική της σεζόν, αλλά βρίσκετε αρκετά ψηλά στην βαθμολογία έχοντας μαζέψει 12 βαθμούς, ενώ σε περίπτωση νίκης της σήμερα θα σκαρφαλώσει στην 4ή θέση, ξεπερνώντας τον Ατρόμητο που βρίσκετε εκεί αυτή την στιγμή. Ο Λόπεθ όμως αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών μην μπορώντας να συμπληρώσει 20άδα και να παρατάσσει την ομάδα του, έχοντας διαθέσιμους μόλις 18 παίχτες. Μπαριέντος, Σάντσες, Ντεντάκης, Τέκιος, Τσοκάνης, Κρητικός βρίσκονται εκτός με διάφορα προβλήματα τραυματισμών, με τους 2 τελευταίους να γυρνάνε σε περίπου 2 εβδομάδες ενώ ο Γκουαροτσένα δεν υπολογίζεται γιατί αποτελεί πρακτικά παρελθόν αφού απουσιάζει αδικαιολογήτως από τις υποχρεώσεις της ομάδας εδώ και αρκετό καιρό.

Α΄ ημίχρονο

Δυναμικό ξεκίνημα στο μάτς, με την πρώτη φάση να έρχεται μόλις στο 5ο λεπτό με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ουάρντα να περνάει λίγο έξω απο τα δοκάρια του Βέρχουλστ. Άμεση απάντηση για τον Απόλλω, με τον Ιωαννίδη να μπαίνει μέσα στην περιοχή του Βόλου με την μπάλα και να την στρώνει στον Μπεντινέλι, ο οποίος με προβολή την έστειλε προς την εστία, με την Γκαραβέλη όμως να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να διώχνει τον κίνδυνο για την ομάδα του. Το παιχνίδι είχε αρκετό ρυθμό στα πρώτα λεπτά μετά τις 2 ευκαιρίες  νωρίς στο ματς, με τον Μπεντινέλι για τον Απόλλων και τον Ουάρντα για τον Βόλο να είναι αρκετά δραστήριοι. Η επόμενη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 31ο λεπτό με τον Ιωαννίδη να κατεβάζει πολύ όμορφα την μπάλα και να την πλασάρει στον προωθημένο Μπαξεβανίδη, το σουτ του οποίου όμως να περνάει λίγα μόλις εκατοστά εκτός εστίας 

Νέα ευκαιρία για τον Απόλλων Σμύρνης, όταν ο Ιωαννίδης βγαίνει πίσω απο την άμυνα του Βόλου και βγάζει παράλληλα την μπάλα στον απερχόμενο Κόλ, ο οποίος όμως υπό πίεση δεν μπορεί να σουτάρει και τον Γκαραβέλη να μπλοκάρει. Στο 36 λεπτό διαμαρτυρίες απο τους παίχτες του Βόλου για παράβαση και χέρι μέσα στην περιοχή του Απόλλων με τον Κουτσιαύτη να δείχνει κόρνερ και το VAR να μην δίνει ξεκάθαρη εικόνα για το αν υπάρχει παράβαση. Πρώτη ευκαιρία για τον Βόλο μετά απο αρκετά λεπτά με τον Μαρτίνεζ να παίρνει την μπάλα απο τα δεξιά και με σκαστό σουτ να στέλνει την μπάλα λίγα εκατοστά εκτός εστίας. Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι 2 ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με το 0-0 στο 43ο λεπτό ανέβηκε απο την αριστερή πλευρά του γηπέδου και βγάζοντας μια παράλληλη σέντρα προς την εστία ο Τσιλούλης με κοντινό πλασέ στο δεύτερο δοκάρι κάνει απο κοντά το 1-0. Η φάση αρχικά ελέγχθηκε απο το VAR για οφσάιντ, με το γκολ να μετράει τελικώς και τον Απόλλων Σμύρνης να παίρνει προβάδισμα 2 λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Β΄ ημίχρονο

Με τον ίδιο τρόπο που τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και στο δεύτερο η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, με τον Ιωαννίδη να βγάζει την κάθετη στην περιοχή του Βόλου και τον Μπεντινέλι να πλασάρει, αλλά τον Γκαραβέλη να διώχνει με ένταση σε κόρνερ. Εκτέλεση κόρνερ με τον Ιωαννίδη να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να κατευθύνετε προς τα δίχτυά αλλά τον Φεράρι να διώχνει πριν περάσει η μπάλα την γραμμή όμως ο Ντομίνγκες να βρίσκεται εκεί και με δυνατό σούτ να γράφει το 2-0 για τον Απόλλων Σμύρνης μόλις στο 48ο λεπτό. Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλων να πάρει προβάδισμα 3 τερμάτων με τον Μπεντινέλι να ανατρέπεται μέσα στην μικρή περιοχή απο τον Δημόπουλο και τον Κουτσιάφτη να δείχνει την βούλα του πέναλτι. Ο Βραζιλιάνος εκτελεί το πέναλτι με τον Γκαραβέλι να πέφτει σωστά στην δεξιά μεριά της εστίας του αλλά στην επαναφορά ο Μπεντινέλι να στέλνει τελικώς την μπάλα στο βάθος της εστίας του Βόλου και να ανεβάζει τον δείχτη του σκορ στο 3-0, πραγματοποιώντας το καλύτερο του παιχνίδι σε αυτές τις πρώτες 10 αγωνιστικές, όντας αποτελεσματικός στις επιθετικές του προσπάθειες.

Το τρίτο αυτό τέρμα έδειχνε να ξυπνάει τους παίχτες του ΝΠΣ Βόλος με τον Δουβίκα να πηδάει ψηλότερα απο όλους και να πιάνει πολύ όμορφη κεφαλιά, μετά απο σέντρα του Φεράρι, και να μειώνει για την ομάδα του σε 3-1 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. Ακόμα μία ευκαιρία για τον Απόλλων με τον Μπεντινέλι να σουτάρει απο δεξιά και τον Γκαραβέλη να διώχνει σε κόρνερ. Ο Παράσχος πραγματοποίησε 2 αλλαγές με σκοπό να κρατήσει το σκορ και να φρεσκάρει την ομάδα του, με τον Απόλλον Σμύρνης να έχει την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου και τον Βόλο να προσπαθεί να κλέψει την μπάλα για να μειώσει το σκορ. Και σε αυτή την μείωση έφτασε στο 79ο λεπτό όταν ύστερα απο εκτέλεσε κόρνερ του Νίνη, ο Ουάρντα έπιασε την πρώτη κεφαλιά και την μπάλα να φτάνει στο δεύτερο δοκάρι, όπου βρισκόταν ο Μπαρτόλο και με δυνατό σουτ να γράφει το 3-2 και να δίνει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι και τα εναπομένοντα λεπτά. 

Απίστευτη εξέλιξη, με το παιχνίδι να παίρνει φωτιά, και τον ΝΠΣ Βόλο να φτάνει στην ισοφάριση στο 90ο λεπτό και αφότου είχε μείνει πίσω στο σκορ με 3-0. Μετά απο γέμισμα του Ουάρντα, η μπάλα φτάνει στον Μπαρτόλο ο οποίος στρώνει στον Κολόμπο και ο νεαρός αμυντικός με πλασέ να κάνει το 3-3 και να ισοφαρίζει σε ένα εκπληκτικό ματς. Η τελευταίες ευκαιρίες του παιχνιδιού ήρθαν για τον Βόλο με τον Νίνη να σουτάρει και τον Βέρχουλστ να διώχνει σε κόρνερ, αλλά το κόρνερ να μην αποφέρει κάτι σημαντικό με τον Κουτσιάφτη να σφυρίζει την λήξη του αγώνα και τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας, τον Απόλλων να καταφέρνει να χάσει το μεγάλο προβάδισμα που είχε πάρει με 3 τέρματα και τον ΝΠΣ Βόλος να αποσπάει την ισοπαλία στο τέλος.

Ενδεκάδα Απόλλων Σμύρνης:

Βέρχουλστ, Ντομίνγκεζ, Λισγάρας, Μπρούσιτς, Μπαξεβανίδης, Χουχούμης, Φατιόν, Κολ, Τσιλούλης, Μπεντινέλι, Ιωαννίδης    

Ενδεκάδα ΝΠΣ Βόλος:

Γκαραβέλης, Φεράρι, Δημόπουλος, Κολόμπο, Μήτογλου, Κιάκος, Ριένστρα, Μαρτίνες, Ουάρντα, Περέα, Δουβίκας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code