ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αϊντχόφεν-ΠΑΟΚ: Απόλυτη ανατροπή και ήττα με 3-2 για τον Δικέφαλο του Βορρά


 Η Αϊντχόφεν υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ, στην Ολλανδία για την 4η αγωνιστική του Europa League, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον 5ο όμιλο της διοργάνωσης, με την πρόκριση στους 32 να είναι ο στόχος και για τον δικέφαλο, αλλά και για τους Ολλανδούς, με 2 αγωνιστικές να απομένουν.

Ο ΠΑΟΚ, δεν τα κατάφερε παρότι ευτύχησε να προηγηθεί με 2 τέρματα, παρουσιάστηκε αδύναμος στο 2ο ημίχρονο και έδωσε την ευκαιρία στους Ολλανδούς να πετύχουν την απόλυτη ανατροπή, μέσα στην έδρα τους, σε διάστημα 2 λεπτών και να έχουν ευκαιρία να παλέψουν για την πρόκριση, στις 32 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Το παιχνίδι έληξε με σκορ 3-2, υπέρ της Αϊντχόφεν.

1ο ημίχρονο: Ο ΠΑΟΚ, μπήκε πολύ δραστήρια στην αναμέτρηση με τους Ολλανδούς και άνοιξε πολύ γρήγορα το σκορ, μετά από εξαιρετική ενέργεια του Σοάρες, έβγαλε μια σέντρα, ο Τζόλης σούταρε, η μπάλα βρήκε και στον Βαρέλα και κατέληξε στα δίχτυα πολύ νωρίς, στο 4ο λεπτό. Γενικά στα πρώτα λεπτά το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό. Η Αϊντχόφεν απάντησε με την σειρά της, σκόραρε με τον Μάλεν , αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από απόφαση του βοηθού, ως οφσάιντ, στο 11ο λεπτό. Ο Δικέφαλος του Βορρά διπλασίασε τα τέρματά του με ένα εξαιρετικό από όλες τις πλευρές γκολ, με τον Χρήστο Τζόλη, στο 14ο λεπτό. Η PSV, δεν τα παράτησε και μείωσε το σκορ σε 2-1, με σουτ του Γκάκπο στο 20ο λεπτό, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Ζίβκοβιτς. Ο ρυθμός στο παιχνίδι εξακολούθησε να είναι φρενήρης, η άμυνα του ΠΑΟΚ, βρισκόταν πολύ ψηλά, έκλεινε τους χώρους και προσπαθούσε να κρατήσει την μπάλα. Από την άλλη μεριά η Αϊντχόφεν μετά τη μείωση του σκορ, ανέβασε ρυθμό και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του ΠΑΟΚ, με κάποιες φάσεις. Και οι 2 ομάδες βρίσκονταν και πίεζαν πολύ ψηλά στον αγωνιστικό χώρο. Στο 42ο λεπτό η Αϊντχόφεν απείλησε για την ισοφάριση, μετά από αδύναμο πλασέ του Μάλεν, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, αλλά ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ, ήταν εκεί και έδιωξε σε κόρνερ. Το 1ο ημίχρονο, είχε πού γρήγορο ρυθμό, προς το τέλος οι Ολλανδοί έκλεισαν τον ΠΑΟΚ, στα καρέ του κράτησαν περισσότερο την μπάλα, αλλά δεν κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα. 1-2 το σκορ ημιχρόνου.

2ο Ημίχρονο: Η Αϊντχόφεν ξεκίνησε, δυνατά το δεύτερο μέρος και έφτασε στην ισοφάριση στο 50 λεπτό, με γκολ του Μαντουέκε, με τον ΠΑΟΚ, πιέζεται όπως και στο τέλος του 1ου ημιχρόνου και μετά το 2-2. Η Ολλανδική ομάδα έφτασε στην απόλυτη ανατροπή, μόλις 2 λεπτά μετά την ισοφάριση, με τον Μάλεν να είναι αυτή τη φορά ο σκόρερ, 3-2 στο 53ο λεπτό. Ενώ η Αϊντχόφεν συνέχισε να πατάει καλύτερα και να απειλεί εκ νέου ,με τον ΠΑΟΚ, να παραμένει ανήμπορος να αντιδράσει και μετά την ανατροπή και να παραμένει κλεισμένος στα καρέ του χωρίς επιθετική προσπάθεια στο 2ο ημίχρονο. Ο Μαξ εκτέλεσε ένα καλό φάουλ, που λίγο έλειψε να ανησυχήσει τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, στο 64ο λεπτό. Με τις αλλαγές του Γκαρσία ο ΠΑΟΚ, ανέβασε ρυθμό προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα και να μην αφήσει τους Ολλανδούς να συνεχίσουν την δική τους πίεση, με μόνο στόχο την ισοφάριση. Σε σχέση με το πρώτο μέρος και οι 2 ομάδες μπήκαν πιο προσεκτικά, με την Αϊντχόφεν να κρατάει περισσότερο τη κατοχή. Με την μπάλα να κινείται κυρίως στον χώρο του κέντρου, ο δικέφαλος του Βορρά, δεν μπόρεσε να κάνει κάποια ουσιαστική φάση για να απειλήσει τον τερματοφύλακα της Αϊντχόφεν. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ, ανέβηκε στο γήπεδο, και έψαξε να βρει χώρους για να μπορέσει να βάλει ένα γκολ και να φτάσει στην ισοφάριση και το 3-3. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ, δεν τα κατάφερε και το παιχνίδι έμεινε στο 3-2, με τους Ολλανδούς να πετυχαίνουν και να διατηρούν μια πολύ σπουδαία ανατροπή.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο Σοάρες, Ίνγασον, Βαρέλα, Κρέσπο, (Γουαγκέ 85’) Σβαμπ, Τσιγγάρας (Αουγκούστο 68’), Ελ Καντουρί (Μπίσεσβαρ 85’), Ζίβκοβιτς, Τσόλακ (Σφιντέρσκι 68’) , Τζόλης (Μούργκ 58’) (4-3-3)

Πάγκος: Κούτσιας, Ταλιχμανίδης, Μιχηλίδης, Αουγκούστο, Νινούα, Πασχαλάκης, Βρακάς, Εσίτι, Μπίσεσβαρ, Γουαγκέ, Μούργκ, Σφιντέρσκι

Αϊντχόφεν (Ρότζερ Σμιντ): Μβογκό, Ντάμφρις. Τέζε, Μποσκάγκλι, Μαξ, Ροσάριο, Σανγκαρέ, Μαντουεκέ (Ζούνιορ 78’), Γκάκπο, Ζαχάβι (Χέντριξ 71’), Μάλεν (Λεντέσμα 92’) (4-3-3)

Πάγκος: Λεντέσμα, Ντελάχνε, Ζούνιορ, Ούνεστραλ, Φέιν, Χέντριξ, Μπαουμγκάρτλ, Φίρχεφερ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code