ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code
































Προγνωστικά Superleague 1 - Sportsnewsgreece


Το Sportsnewsgreece μελετάει και σας προτείνει τις καλύτερες προτάσεις για την Superleague 1.

Εάν επιθυμείς να μας στηρίξεις και να μας κεράσεις ένα καφεδάκι , για τα ταμεία και τις προβλέψεις που σας προσφέρουμε με επιτυχία παραπάνω από 13 χρόνια πάτα εδώ.

Ας ξεκινήσουμε με τις προβλέψεις της 4ης αγωνιστικής:

Γράφει ο Γιώργος Βασιλείου


 Σάββατο 21/09

Πανθεσσαλικό Στάδιο 17:00

ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΟΚ

Ο Βόλος μετά την ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ έχει ένα ακόμα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αυτή την φορά εντός έδρας, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Βόλου μετράει μόλις μία νίκη στα πρώτα 4 ματς αν και είχε δύσκολη αρχή. Είναι ένα ακόμα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον Βόλο που θα προσπαθήσει να έχει μία καλή παρουσία και να πάρει ότι καλύτερο μπορεί. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στον Βόλο μετά την λευκή ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής και θέλει την νίκη έτσι ώστε να παραμείνει στην πρώτη θέση και να πάρει ψυχολογία ενόψει του εναρκτήριου παιχνιδιού του στο Europa League στην Κωνσταντινούπολη με την Γαλατάσαραϊ.Είναι ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί αλλά και με ένα πολύ σημαντικό ματς ευρωπαϊκό ματς στον ορίζοντα, κάτι το οποίο θεωρώ θα επηρεάσει την απόδοση μιας και ούτως ή άλλως έχει προαναγγελθεί από τον Λουτσέσκου ροτέισον.

Πρόβλεψη: Όβερ 8,5 κόρνερ σε απόδοση 1,87.

Κλεάνθης Βικελίδης 20:00

Άρης - Ολυμπιακός 

Ο Άρης μετά την πολύ πιο βαριά ήττα από δείχνει το σκορ (3-2) από τον ΟΦΗ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πρώτο του ντέρμπι για φέτος και θέλει την νίκη για πρώτη φορά στην έδρα του φέτος αλλά και για ψυχολογικούς λογούς καθώς το ξεκίνημα του φέτος δεν είναι και το καλύτερο δυνατό με 5 βαθμούς μετά από 4 ματς. Ο Ολυμπιακός πάει στην Θεσσαλονίκη μετά την απρόσμενη εντός έδρας γκέλα με τον Παναιτωλικού (0-0). Ήταν ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πολύ κακός, δεν δημιούργησε επί της ουσίας ποτέ μία επίθεση με build-up και αρκέστηκε σε έναν αλόγιστο αριθμό σεντρών από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, κάτι το οποίο δεν οδήγησε πουθενά και με τα γνωστά του αμυντικά κενά να παραμένουν.Είναι ντέρμπι και παρά τα άσχημα παιχνίδια που είχαν οι δύο ανταγωνιστές, δεν σημαίνει κάτι απαραίτητα. Θεωρώ θα εμφανιστούν και οι δύο βελτιωμένοι και θα κυνηγήσουν το γκολ πάση θυσία.

Πρόβλεψη:Γκο-Γκολ στο 1,85.

Γήπεδο Παναιτωλικού 20:30

 Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης ΑΚΤΩΡ

Ο Παναιτωλικός επιστρέφει εντός έδρας μετά το πολύ μεγάλο αποτέλεσμα (0-0) εκτός έδρας απέναντι στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Αγρινίου σε όλες τις αναμετρήσεις της έχει παρουσιαστεί πολύ δυνατή εντός έδρας ακόμα και στο Λαμία με την Λαμία που τελικά ηττήθηκε.Ο Αστέρας πάει Αγρίνιο με τον Κλοντ Μακελελέ να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο και να θέλει να επαναφέρει την ομάδα στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο Αστέρας μέχρι στιγμής είναι ομάδα με δύο πρόσωπα καθώς απέναντι σε δυνατές ομάδες (Παναθηναϊκό, Άρη) έχει πάρει αποτελέσματα και εκτός μάλιστα, ενώ απέναντι σε ομάδες ίδιας η χαμηλότερης δυναμικότητας έχει γευτεί την ήττα (Βόλο, Ατρόμητο) εντός έδρας μάλιστα. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα το διεκδικήσουν και οι δύο με ένα ενδιαφέρον στατιστικό να είναι ότι ο Παναιτωλικός δεν έχει νικήσει εντός έδρας τον Αστέρα από το 2015 ενώ τα τελευταία 5 χρόνια μετράει μόνο 2 νίκες απέναντι του.

Πρόβλεψη: Ασιατικό όβερ 2 γκολ στο 1,70.

Κυριακή 22/09

Δημοτικό Στάδιο Λειβαδιάς 16:30

Λεβαδειακός - ΟΦΗ

Ο Λεβαδειακός μετά την μεγάλη ανατροπή απέναντι στον Πανσερραϊκό εκτός έδρας επιστρέφει εντός και θα ψάξει την πρώτη του νίκη για φέτος, Ο ΟΦΗ πάει στην Λειβαδιά μετά την τρομερή εμφάνιση που συνδυάστηκε και με νίκη απέναντι στον Άρη (3-2) και με τους 7 βαθμούς που έχουν εώς τώρα βρίσκονται στην 4η θέση και αποτελούν σίγουρα την ευχάριστή έκπληξη του πρωταθλήματος. Ο Λεβαδειακός μέχρι στιγμής απέναντι σε ομάδες ίδιας δυναμικότητας δεν έχει δείξει ότι μπορεί το κάτι παραπάνω ενώ από την άλλη ο ΟΦΗ δείχνει να δημιουργεί ένα σύνολο εξαιρετικό που μπορεί να κοιτάξει στα ματιά τον οποιονδήποτε.

Πρόβλεψη: Draw No Bet ΟΦΗ στο 2,05 καθώς είναι αρκετά υψηλό και πού καλό βάση εικόνας των δύο ομάδων.

ΟΑΚΑ 18:00

Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός 

Ο Παναθηναϊκός μετά το ισόπαλο 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα κέρδισε χρόνο όπως και ο Αλόνσο και είχε μία εβδομάδα με όλη την ομάδα να προετοιμαστεί για τον Πανσερραϊκό. Η νίκη είναι μονόδρομος και θα πρέπει να συνδυαστεί με μία πολύ καλή εμφάνιση. Ο Πανσερραϊκός πάει Αθήνα μετά την ανατροπή σοκ με τον Λεβαδειακό που βρέθηκε να προηγείται με 2-0 αλλά δεν κατάφερε να το κρατήσει και έτσι ήρθε ισόπαλος 2-2. Ο Πανσερραϊκός ακόμα ψάχνει την πρώτη του νίκη με νέο προπονητή, μετά την απόλυση του Μάκη Γρηγορίου, τον Χουάν Φεράντο, γνωρίζοντας ότι έχει μία πολύ δύσκολη αποστολή.

Πρόβλεψη: Θα πάμε με ασιατικό -2 στο 2 του Παναθηναϊκού καθώς σίγουρα σε κάποια φάση θα ξεκλειδώσουν και το συγκεκριμένο ματς είναι μια καλή ευκαιρία.

Στάδιο Περιστερίου 20:30

Ατρόμητος Αθηνών - Λαμία 

Ο Ατρόμητος μετά την πολύ μεγάλη απέναντι στον Αστέρα, βασικό ανταγωνιστή στο πρωτάθλημα, έδειξε για πρώτη φορά φέτος ότι έχει τα φόντα να πάει μακριά σύμφωνα με το ρόστερ που διαθέτει. Η Λαμία κατεβαίνει Αθήνα μετά από ένα 0-0 με την Καλλιθέα σε ένα πολύ κακό παιχνίδι που καμία από τις δύο ομάδες δεν έδειξαν τίποτα και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από δίκαιο.

Πρόβλεψη: άσσο στο 1,98 καθώς η απόδοση είναι άκρως κολακευτική βάση της εικόνας των δύο ομάδων.

Γήπεδο Λεωφόρου 21:00

Athens Καλλιθέα - ΑΕΚ 

Η Καλλιθέα υποδέχεται την ΑΕΚ και μετά την επανεκκίνηση, παρότι ένα παιχνίδι, δείχνει άλλη ομάδα. Στο ματς με την Λαμία ήταν αγνώριστη καθώς ούτε φάσεις δημιούργησε ούτε κυκλοφορία είχε και γενικότερα δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα των πρώτων 3 αγωνιστικών που έβαλε μέσα στο τέρμα του τον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ από την άλλη έκανε το χρέος της με τον Βόλο πήρε μια επαγγελματική νίκη με 2-0 και ανέβηκε στην κορυφή μαζί με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ που μέχρι στιγμής απέδειξε ότι απέναντι σε ομάδες χαμηλότερης δυναμικής έχει τον τρόπο, με το ματς για την Λαμία να αποτελεί κακή παρένθεση.

Πρόβλεψη: οβερ 2,5 στο 1,72.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


 

Ad Code