ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Προγνωστικά Superleague 1 - Sportsnewsgreece


Το Sportsnewsgreece μελετάει και σας προτείνει τις καλύτερες προτάσεις για την Superleague 1.

Εάν επιθυμείς να μας στηρίξεις και να μας κεράσεις ένα καφεδάκι , για τα ταμεία και τις προβλέψεις που σας προσφέρουμε με επιτυχία παραπάνω από 11 χρόνια πάτα εδώ.

Ας ξεκινήσουμε με τις προβλέψεις της 1ης αγωνιστικής των Play - out :

Γράφει ο Γιώργος Βασιλείου

Αστέρας Τρίπολης - Βόλος ( Θ. Κολοκοτρώνης 17:00 16/03)

Ο Αστέρας μετά την αποτυχία να καταλάβει την 6η θέση του πρωταθλήματος βρίσκεται πλέον στα play-out χωρίς κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ίδιο, καθώς χρειάζεται μόλις 9 βαθμούς σε 7 αγωνιστικές για να μην έχει ούτε μαθηματικά θέματα, και στους Αρκάδες κοιτάνε ήδη την επόμενη μέρα. Ο Βόλος από την άλλη καίγεται για βαθμούς καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 19 βαθμούς και θα κυνηγήσει να πάρει κυριολεκτικά ότι μπορεί από αυτό το ματς καθώς απομένουν 7 ακόμα αγωνιστικές για να μάθουμε ποιοι θα παραμείνουν στην κατηγορία.

Πρόβλεψη: Γκολ/γκολ και όβερ στο 2,65.

Κηφισιά - ΟΦΗ (Μ. Κρητικόπουλος 17:30 16/03)

Η Κηφισιά υποδέχεται τον ΟΦΗ σε ένα παιχνίδι που κρίνεται πολύ κομβικό για την συνέχεια καθώς η Κηφισιά βρίσκεται στην 11η θέση με 21 βαθμούς, 4 πίσω από τον 10ο ΟΦΗ και σε περίπτωση νίκης πλησιάζουν στον 1 τους Κρητικούς και τους κάνουν κομμάτι ενός περίπλοκου μοτίβου για την παραμονή. Οι Κρητικοί γνωρίζουν αρκετά καλά το άνωθεν σενάριο και πιστεύω θα κυνηγήσουν την νίκη για να έχουν μια αρκετά καλή απόσταση από τους μαχόμενους για παραμονή.

Πρόβλεψη: όβερ 2,5 στο 2,02.

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννενα (Γήπεδο Περιστερίου 19:30 16/03)

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ με τις δύο ομάδες να ξεκινούν τα play-out όπως ακριβώς τελείωσαν την κανονική διάρκεια, αντιμετωπίζοντας η μία την άλλη. Ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 8η θέση και γενικά δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα η κίνδυνο στις εναπομείναντες αγωνιστικές. Παρ' όλα αυτά χρειάζονται μερικοί βαθμοί ακόμα έτσι ώστε να επέλθει και μία μαθηματική σιγουριά. Ο ΠΑΣ από την άλλη, μπαίνει στην τελική ευθεία ξεκινώντας από την πιο μειονεκτική θέση, όντας τελευταίος με 18 βαθμούς και θέλει οπωσδήποτε νίκη για να είναι ενεργός στην υπόθεση παραμονή.

Πρόβλεψη: Γκολ-γκολ στο 1,87.

Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός (Γήπεδο Παναιτωλικού 20:00 16/03)

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό σε ένα αρκετά κρίσιμο παιχνίδι και για τους δύο καθώς η Αγρινιώτες σε περίπτωση ήττας βυθίζονται αρκετά στην υπόθεση για την παραμονή ενώ ο Πανσερραϊκός σε ενδεχόμενο νίκης έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την υπόθεση παραμονή.Αμφίρροπο αρκετά παιχνίδι αναμένεται και με τους δύο να το διεκδικούν επί ίσοις όροις.

Πρόβλεψη: Χ2 Διπλή ευκαιρία στο 1,72,

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code