ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης-Ολυμπιακός 1-2: Απόδραση από την Θεσσαλονίκη και μόνος στην κορυφή


O Άρης υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης για το ντέρμπι κορυφής της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι απέδρασαν με το διπλό με δύο γκολ του Μπουχαλάκη, έπειτα από δύο ασίστ του Φορτούνη και φιγουράρουν μόνοι τους στην κορυφή. Μείωσε ο Άρης στο 74 χωρίς αυτό να ήταν αρκετό για να αποκομίσει βαθμούς.

1ο Ημίχρονο

Το πρώτο μέρος της αναμέτρησης ήτανε άχρωμο, με τις δύο ομάδες να στέκονται εξαιρετικά ανασταλτικά και να αλληλοεξουδετερώνονται διαρκώς. Ωστόσο ο πίνακας έγραψε 0-1. Ενώ η κατοχή ήτανε οριακά υπέρ των γηπεδούχων και οι ερυθρόλευκοι δεν είχανε σωστή κυκλοφορία, κατάφεραν να είναι η πιο απειλητική ομάδα. Το παιχνίδι πήγε στις προσωπικές μονομαχίες με τον διαιτητή να καταλογίζει συνολικά 16 φάουλ. Από ένα τέτοιο βρήκε και ο Ολυμπιακός την φάση του στο 29', έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση του Φορτούνη που βρήκε αποδέκτη τον Μπουχαλάκη στο δεύτερο δοκάρι. Στην συνέχεια, μέχρι την λήξη τους ημιχρόνου, το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε εκατέρωθεν από νευρικότητα, με τον Σεμέδο να αντικρίζει την μοναδική κάρτα εώς τότε. Λήξη του πρώτου μέρους έπειτα από 47 λεπτά αναμέτρησης.

2ο Ημίχρονο

Γκολ με το καλημέρα. Μόλις στην πρώτη φάση του δευτέρου μέρους οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Το γκολ βρέθηκε στο 47' από γρήγορη αντεπίθεση, με τον Φορτούνη να ξεχύνεται στην δεξιά πτέρυγα, να στέλνει την μπάλα απέναντι στον Μπουχαλάκη, ο οποίος κοντρόλαρε και με εξαιρετικό τελείωμα έγραψε το 0-2. Από αυτό το σημείο ο Ολυμπιακός οπισθοχώρησε περίμενε τον αντίπαλο του, τον οποίον συνέχισε να εξουδετερώνει με ευκολία. Όλα αυτά μέχρι το 74ο λεπτό όπου οι δύο αλλαγές του Άρη, Σίλβα και Μπερτόλιο, συνεργάστηκαν άψογα με τον δεύτερο να βρίσκει δίχτυα και να μειώνει από το ύψος της μικρής περιοχής. Η αναμέτρηση δεν απέκτησε ποτέ καλό ρυθμό, ο Άρης συνέχισε να πιέζει για την ισοφάριση μέχρι τέλους, χωρίς να βρίσκει όμως την μεγάλη ευκαιρία. Το υπόλοιπο της αναμέτρησης χαρακτηρίστηκε από δυνατές μονομαχίες, μικροτραυματισμούς και δέκα λεπτά καθυστερήσεων που δεν άλλαξαν την ροή του αγώνα. Μεγάλος νικητής ο Ολυμπιακός ο οποίος απέδρασε με το διπλό και την πρώτη θέση από την Θεσσαλονίκη.

Τελικές: 7(3)-7(5)

Κατοχή: 55%-45%


Συνθέσεις

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σάκιτς, Σούντγκρεν (84’ Γκάνεα), Ροζ, Μπεναλουάν, Ματίγια, Λούκας Σάσα (69’ Μπερτόγλιο), Τζέγκο, Μπρούνο Γκάμα, Γκαρσία (58’ Σίλβα) & Μάνος (58’ Λόπεθ) 

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Ραφίνια, Καμαρά, Μπουχαλάκης (90+9 Ροντρίγκεθ), Εμβιλά, Φορτούνης (83’ Βρουσάι), Λοβέρα (63’ Μασούρας) & Ελ Αραμπί (83’ Κάιπερς). 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code