ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναιτωλικός-Άρης 0-1: Έπιασε κορυφή ο Άρης και... κρυώνει

 


Ο Άρης πήρε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό, τον οποίο νίκησε με 1-0 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα στο 18'.

Οι "κιτρινόμαυροι" ήταν ανώτεροι από τα πρώτα λεπτά, κάτι που συνέβη και στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δείχνοντας κάποια αστάθεια στο κέντρο. Ο Άρης είχε τον έλεγχο του ματς, είχε τις ευκαιρίες και έκανε μια επαγγελματική νίκη επί του Παναιτωλικού, παίρνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο.

Το ματς θα μπορούσε κάλλιστα να έχει τελειώσει με ένα δεύτερο γκολ, αλλά οι "κιτρινόμαυροι" δεν μπόρεσαν να το πετύχουν, παρά τις πολλές ευκαιρίες και το ποιοτικό ποδόσφαιτριιρο. Ο Παναιτωλικός ήταν αξιόμαχος και απείλησε κυρίως με τον Μάζουρεκ στο 16'.

 Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης έπαιξε πιο "σφιχτά" και ήθελε περισσότερο να πάρει το τρίποντο, παρά να επιχειρήσει το κάτι παραπάνω, με την φάση του Ματέο Γκαρσία στο 60' να είναι η πιο σημαντική για τους "κιτρινόμαυρους".

Η δουλειά του Άρη έγινε και τώρα οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με Ολυμπιακό με 19 βαθμούς.

Άρης: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Ροζ, Μπεναλουάν, Σάκιτς,Τζέγκο, Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα. Σιάντε Σίλβα, Ματέο Γκαρσία, Μανός

Παναιτωλικός: Κνετ, Λιάβας, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Ντάλσιο, Τσιγγάρα, Ντίας,Μεντόσα, Αριγίμπι, Μάζουρεκ, Αζάντι


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code