ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - Ηρακλής στην πρεμιέρα της volley League



Με ένα σπουδαίο παιχνίδι, ξεκινά η πρεμιέρα της volley League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ηρακλή. Σερί μεγάλα ματς ανέδειξε η κληρωτίδα της Volley League. Μετά από απαίτηση των ομάδων και στα πρότυπα των μεγάλων πρωταθλημάτων του εξωτερικού οι ομάδες που τερμάτισαν στις πρώτες τέσσερις θέσεις του περσινού πρωτάθληματος είχαν κλειδάριθμο.

Έτσι αποφεύχθηκαν τα ντέρμπι τις πρώτες αγωνιστικές. Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν είναι το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός που θα γίνει την πέμπτη αγωνιστική. Από εκεί κι έπειτα ξεκινούν όλα τα σπουδαία ματς με το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός να ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο την 9η αγωνιστική. 

Ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις εντός έδρας απέναντι στον Ηρακλή. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης τιμωρήθηκε την Τρίτη λόγω χρεών και η συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα είναι στον «αέρα». Ωστόσο όπως σημείωσε και ο πρόεδρος της Λίγκας, Παντελής Ταρνατόρος, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν διαβεβαιώσει ότι κάνουν τα πάντα για να αγωνιστεί κανονικά.

Ο νεοφώτιστος Μίλωνας θα έχει δύσκολο έργο αφού φιλοξενεί τον Ολυμπιακό την πρώτη αγωνιστική. Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται απέναντι στον ΟΦΗ, ενώ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της πρεμιέρας το παραδοσιακό ματς ανάμεσα σε Φοίνικα και Κηφισιά. 

Ρεπο την πρώτη αγωνιστική θα έχει η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Οκτωβρίου. 

1 αγωνιστική: Μίλωνας - Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ

Φοίνικας - Κηφισιά

Παναθηναϊκός - Ηρακλής

Ρεπό: Φίλιππος Βέροιας

Τα ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 5η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Φοίνικας 6η αγωνιστική

Φοίνικας - Ολυμπιακός 7η αγωνιστική

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 7η αγωνιστική

Φοίνικας - Παναθηναϊκός 8η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Ηρακλής 8η αγωνιστική

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 9η αγωνιστική

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code