ΡΟΗ

12/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Super league 2: Ορίστηκε η ημερομηνία έναρξης

 


Η νέα σεζόν της Super laeague 2 θα ξεκινήσει όπως αποφασίστηκε στην σημερνή τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας αρχής, την 1η Νοεμβρίου. Ενώ αυτό θα γίνει εφόσον έχει υπογραφεί και τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ.

Επίσης έγινε τροποποίηση για τον προβιβασμό στην Super laeague1, ύστερα από απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, συμφωνία με την απόφαση θα γίνεται απευθείας προβιβασμός του πρώτου και θα διεξάγεται διπλός αγώνας μπαράζ του δεύτερου με τον 13ο της Super League.

Μεταξύ άλλων και η Football League θα ξεκινήσει στις 7 Νοέμβριου , ενώ πάρθηκε απόφαση να ζητηθεί από την ΕΠΟ η αναστολή των ποινών των ποδοσφαιριστών λόγω της πανδημίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τροποποιήθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21, όσον αφορά στην άνοδο των ομάδων στην SL1 μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (ένας απευθείας και ο δεύτερος θα δίνει διπλό αγώνα μπαράζ με την 13η της SL1).

Αποφασίστηκε ομόφωνα η μετάθεση του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για την 1η Νοεμβρίου 2020, εφόσον έχει υπογραφεί σχετική σύμβαση τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την ΕΡΤ.

Αποφασίστηκε η έναρξη του Πρωταθλήματος Football League, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για τις 7 Νοεμβρίου 2020. Λόγω της προσφυγής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο, δεν συζητήθηκε τίποτα άλλο για το πρωτάθλημα.

Επίσημη μπάλα πρωταθλήματος ορίστηκε η Nike Magia Elite.  

Αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητηθεί από ΕΠΟ να ανασταλούν οι ποινές των ποδοσφαιριστών, εφόσον λόγω covid δεν έχει υπήρξε αγωνιστική δράση για επτά μήνες.

Δεν αναγνώστηκε το έγγραφο που απέστειλαν η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και η ΠΑΕ Καβάλα μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια